Is een grote lul aan het zuigen en een zaadje proberen?

0 views
0%

Bruid die Sofia Lee wordt, is erg nerveus als haar grote dag nadert. Ze wil dat haar huwelijksnacht perfect is en heeft favoriete tante Angel Wicky gevraagd om haar te helpen bij het kiezen van de perfecte sexy lingerie voor de gelegenheid.

Angel neemt haar sexy vriendin Josephine mee en het drietal rondborstige schoonheden komt in de winkels. Ze vinden allemaal iets en als ze thuiskomen, stelt tante Angel voor om hun aankopen te passen. Het modelleren van sexy lingerie en hakken zorgt ervoor dat Sofia zich erg sexy voelt.

Het valt haar op hoe rond en rondborstig tante en haar speciale vriend zijn. Ze besluiten een paar foto’s te maken en door zo dicht bij de mooie oudere vrouwen te zijn, denkt Sofia aan hele ondeugende gedachten. Angel en Josephine hadden hun eigen gedachten terwijl ze Sofia sluw uit haar lingerie hielpen en haar prachtige lichaam bewonderden.

Ze plagen haar tepels en laten haar hun borsten voelen terwijl Sofia’s remmingen wegsmelten. Het was tante Angel die de baby olie en seksspeeltjes tevoorschijn haalde die ze voor de huwelijksnacht hadden opgehaald. Sofia voelt hoe de twee vrouwen olie over haar jonge lichaam smeren en kan het niet helpen dat ze opgewonden raakt en haar nieuwe vibrator in haar hongerige kutje schuift.

Terwijl haar gekreun luider werd, deden Angel en Josephine mee, wrijven over hun kutje en moedigden Sofia aan om door te gaan totdat ze over haar nieuwe speeltje klaarkomt. De huwelijksnacht wordt bijzonder, maar nu heeft Sofia een sexy geheim dat zeker nog een keer zal opduiken.

From:
Datum: december 12, 2021
Actors: Mackenzie Moss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *