Roodharige escorte hard geneukt in hotel

0 views
0%

Jasmine Jae en haar man zijn voorbereid op een moeilijk gesprek met dochter Emily op haar negentiende verjaardag. Ze is geadopteerd en ze hebben een geheim met haar te delen. Hun heiligste fantasie is om haar te domineren met ruige seks, en onderwerping is wat ze van haar verwachten.

Emily is geschokt, maar ook erg in de kinky spelletjes die de ouders voor haar hebben gepland. Diep van binnen heeft ze het altijd geweten en is ze blij dat ze eindelijk iets kan doen aan de vieze, verboden gevoelens die ze altijd had voor moeder en vader. Ze verspillen geen tijd aan het plezier.

Papa wurgt Emily terwijl Jasmine onder haar jurk reikt om met haar toch al natte kutje te spelen. Het is duidelijk dat Emily een stout meisje is dat een pak slaag van haar vader nodig heeft. Ze strippen en behagen mama door op Jasmine’s enorme tieten te zuigen.

Haar mond is best goed en Jasmine wil dat ze papa laat zien hoe goed ze zijn harde pik zuigt. Emily behaagt ze allebei, ze voelt zich zo geliefd en verzorgd. Een pijpbeurt delen met mama is leuk, maar ze wil papa diep in haar strakke kutje voelen.

Hij zet haar op zijn lul terwijl Jasmine Emily’s mond naar haar geile kutje leidt. Leren van het ervaren stel, Emily is een snelle studie en behaagt ze allebei met haar mond en strakke gaatjes. Ze komen over haar heen en ze weet dat ze zich nog nooit zo geliefd, beschermd en klaar om te behagen heeft gevoeld.

From:
Datum: december 13, 2021
Actors: Lenina Crowne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *