Brutale Loon Damon Dice en zijn tengere vriendin hebben seks

0 views
0%

Wanneer deze geile familie samenkomt voor de feestdagen is er altijd genoeg te vieren. Van hun prachtige kerstboom tot hun feestelijke outfits, het hele gezin is in vakantiestemming. Terwijl het grootste deel van de familie graag aanschuift voor een heerlijk feestmaal, is zoon gewoon te enthousiast over het openen van zijn cadeaus.

Hij wil de traditie niet volgen en wachten tot de ochtend. Zijn liefhebbende stiefmoeder moet hem apart nemen en hem de regels uitleggen. Gebruikmakend van wat privétijd, besluit de geile blonde dochter Rebecca Black om zijn liefhebbende vader vroeg zijn geschenk te geven.

Ze kruipt onder de tafel en zuigt op zijn dikke pik als een braaf meisje. Grote broer ziet wat Rebecca doet en ook zijn pakketje groeit. Om niet buitengesloten te worden, besluit moeder haar zoon te laten stoppen met eten en in plaats daarvan haar kutje op te eten. Ze laat dochter ook zien hoe het moet door een ondeugende pijpbeurt te geven aan de kloppende pik van zoon.

Rebecca klimt bovenop papa’s lul en maakt een sletterige sleerit op zijn noordpool. Rebecca volgt mama’s voorbeeld en helpt haar te verdubbelen terwijl ze papa afzuigt. Dit laat haar stiefbroer vrij om haar strakke jonge kutje van achteren te ploegen.

De geile blondines berijden de grote lullen totdat de mannen hete stromen kleverige room in hun gewillige mond spuiten. Geen enkel vakantiefeest is compleet met liefhebbende moeders en vaders die zonen en dochters verwennen. Deze gelukkige familie is uitgeput en klaar voor een lang winterslaapje.

From:
Datum: november 27, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *