Gina Gerson, Tiffany Tatum – Wat is er gebeurd op Halloween

0 views
0%

Gina Gerson is altijd politiek actief geweest. Sinds ze aan de universiteit is begonnen, heeft ze zich aangesloten bij elk protest dat ze kan vinden. Vandaag is ze op weg naar de “Freedom for Tits. No Bra”-bijeenkomst op de campus. Voor de gelegenheid gekleed is ze druk bezig haar bord af te werken ter voorbereiding op een lange dag activisme. Haar stiefbroer is niet het type dat zich met iets buitenshuis bemoeit. Hij blijft het liefst de hele dag op zijn kamer en kijkt taboe-porno.

Dat verandert als je Gina ziet in haar korte broekje en doorschijnende topje. Je wilt zien hoe toegewijd ze is aan haar zaak en haar vragen om je haar tieten te laten zien. Ze vindt het raar om haar borsten aan haar stiefbroer te laten zien, maar ze wil geen hypocriet zijn, dus komt naar boven en laat de tieten eruit springen. Je kunt niet geloven hoe goed ze eruitziet en bied aan om zich bij de zaak aan te sluiten door je pik te bevrijden.

Ze is blij met hoe groot het is en kijkt opgewonden naar je terwijl je naar haar borsten staart. Je trekt haar naar zich toe, je schuift je lul in haar mond en voelt haar getalenteerde tong op haar hoofd werken. Je draait haar rond en begint haar te neuken. Gina is aangenaam verrast door hoe goed haar stiefbroer haar sletterige tienergaatje kan neuken. Ze stuitert hard op je lul, schudt met haar tieten en geniet van de bekende blik op je gezicht terwijl je bijna klaarkomt. Net op tijd springend opent ze haar mond en laat je je ballen over haar mooie gezichtje lopen. Je hoeft niet langer te protesteren, Gina weet precies hoe ze haar tieten vrij moet laten voelen.

From:
Datum: april 23, 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *