Ik heb dringend een jonge harde pik in mijn kont nodig

0 views
0%

Sharon White kampt de laatste tijd met ongemakkelijke gevoelens. Toen ze met haar nieuwe echtgenoot trouwde, trok zijn twintigjarige zoon bij hen in. Ze probeerde hem te behandelen als haar eigen zoon, maar merkte meteen hoe hij naar haar keek toen hij dacht dat niemand keek.

De lust en het verlangen in zijn ogen zorgden ervoor dat ze dingen voelde voor de knappe jongeman waarvan ze wist dat ze schadelijk zouden zijn voor haar huwelijk. Toch voelde ze een eigen verlangen en deed ze haar best om ze verborgen te houden. Op een avond toen je vader weg was voor zaken, nam je een pauze van zijn nachtelijke routine van porno kijken en in plaats daarvan keek je in het geheim naar Sharon die sliep.

Ze wordt wakker en ziet dat je naar haar kijkt met je pik in je handen. Het geeft haar een goed gevoel om de lust in je ogen te zien en de manier waarop je lul klopt als je hem streelt. Sharon moedigt je aan om te blijven aaien als je meer wilt zien. Je pompt terwijl ze stript, starend naar haar lange benen, stevige kont en mooie tieten.

Ze weet dat dit verkeerd is, maar ze wil je al sinds ze met haar man is getrouwd en als ze ziet hoe groot je jonge pik is, doet Sharons kutje leven van verlangen. Ze moedigt je aan om sneller te aaien, ze wiebelt met haar heupen en zorgt ervoor dat je kunt zien hoe nat haar verwaarloosde kutje is.

Je pompt sneller als ze bekent dat ze aan je denkt als ze alleen in bed ligt. Sharons vingers glijden in haar kutje terwijl ze je vertelt dat ze elke keer dat je vader weggaat, aan je denkt. Ze komen allebei klaar, maar kunnen ze de drang weerstaan ​​om meer te doen dan alleen naar elkaar kijken?

From:
Datum: januari 31, 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *