Mama bevalling door haar eigen man

0 views
0%

De man die de dikke dochter van zijn nieuwe vrouw wilde neuken, kon de gelegenheid niet vinden om dat te doen. Er is geen probleem voor haar aangezien ze een stiefdochter is. Het meisje loopt constant in een minirok door het huis. Hoewel hij dik is, wil hij de dochter van zijn vrouw neuken omdat ze sexyer en neukbaarder is dan zijn vrouw. Hij noemt de man altijd bij zijn naam, niet bij zijn vader, hij praat lief, dus de man denkt dat hij hem kan neuken.

Ze probeert dicht bij de man te komen als haar moeder niet thuis is. Ze gaat het huis niet uit, ze volgt altijd de man en wil zichzelf met de man neuken. De man kan het meisje niet neuken omdat hij het juiste moment niet kan vinden. Zijn moeder is zondag niet thuis en terwijl de man zich klaarmaakt om te douchen, masturbeert zijn dochter in zijn kamer, maar de man weet er niets van.

Als de man een douche neemt, blijft het meisje masturberen, zich haar stiefvader voorstellend. Dan besluit hij om per ongeluk te doen alsof hij onder de douche staat om de lul van zijn stiefvader te zien. En als ze binnenkomt en de man naakt ziet, kan ze zichzelf niet beheersen en trekt haar topje uit en begint de man’s lul te likken en de man heeft het juiste moment gevonden en zijn vader neukt zijn dikke dochter.

From:
Datum: maart 17, 2022

Gerelateerde Porno Video's

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.