Ze biedt al haar gaten aan de DP goden aan

0 views
0%

Dominno heeft wat extra geld verdiend door bij haar thuis bijles te geven aan studenten. Twee van haar beste studenten zijn Lady Gang en Natasha Teen. Ze zijn ook twee van haar heetste studenten en zeker de meest ondeugende. Helaas hebben ze het zo druk met populair zijn bij de jongens dat hun schoolwerk eronder heeft geleden.

Terwijl Dominno druk bezig is hun papieren te controleren en te bedenken hoe ze de D’s van haar studenten in A’s kan veranderen, merken de meisjes dat haar man naar hen kijkt. In deze pornoscène besluiten ze allebei om je te plagen, hun benen te spreiden en je een kijkje te geven onder hun slipje. Lady Gang wordt brutaal en kruipt naar je toe voor een pijpbeurt.

Dominno hoort ze en in plaats van boos te zijn, besluit hij dat een beetje groepsseks misschien wel het soort ontspanning is dat de meisjes nodig hebben om ze in de stemming te brengen voor studie. Ze nodigt Natasha uit om zich bij haar vriend te voegen en al snel heb je drie heerlijke monden die aan je lul werken. Hoewel ze het niet erg vindt om haar man te delen, staat Dominno erop dat ze als eerste in de rij staat als het tijd is om te neuken.

Haar studenten vinden het niet erg en komen dichterbij om te zien hoe hun leraar wordt gepompt door haar sexy echtgenoot. Je mag ze ook neuken, terwijl je hun strakke tienerkutjes de een na de ander vult. Nadat je ze allemaal hebt geneukt, spuit je een grote lading in hun mond zodat de meisjes je room kunnen ruilen. Dominno kan zien dat ze van oudere lullen houden en weet ineens dat ze niet hoeven te studeren. Niet als ze hun professoren gewoon kunnen neuken om betere cijfers te halen. Bij haar heeft het altijd gewerkt.

From:
Datum: maart 16, 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *