Als je wilt dat ik plas, wacht dan tot je ziet hoe ik een pik zuig

0 views
0%

College klasse heeft besloten op een project. Om de planeet te helpen redden, zullen ze een bake-sale houden, waarbij alle opbrengsten naar organisaties gaan die zich inzetten voor milieubescherming. In de Fantasy-neukpartij van vandaag besluit ze de hulp in te roepen van haar professor terwijl ze koekjes bakt voor het project.

Terwijl hij de goodies inpakt, besluit hij een zet te doen tegen zijn schattige, blonde student. Ze schrikt eerst, want er zijn regels tegen dergelijk gedrag. Zijn sterke handen op haar borsten voelen echter goed aan en wanneer hij onder haar rok reikt, merkt hij dat ze al nat is door haar slipje. Fantaseert al maanden over haar knappe professor en had zich lang afgevraagd hoe zijn pik eruit zag.

Wanneer hij het eruit haalt, is hij geschokt door de grootte en nog meer opgewonden door het idee hoe het zal voelen in haar strakke kutje. Hij keek naar haar mooie gezicht en dacht dat ze eruitzag als iets uit een vuile pornoscène toen ze haar lippen om zijn lul legde en hem in zich nam. Glimlachte toen ze zijn lul op haar tong voelde kloppen en nog groter werd. Hij trekt uit haar mond en buigt haar voorover, terwijl hij haar slipje opzij duwt om zijn lul in haar lieve kleine kutje te krijgen.

Ik kan niet geloven hoeveel beter hij zich voelt dan alle studenten die ze heeft geneukt. Zijn ervaren stoten brengen haar meer plezier dan ze ooit heeft gevoeld en ze wil nooit dat het stopt. Wanneer hij eindelijk zijn lading over haar hele gezicht spuit, zal ze nooit meer teruggaan naar het neuken van universiteitsjongens. Het is nu tijd om klanten te vinden voor versgebakken koekjes. U raadt echter nooit wie er wacht.

From:
Datum: december 22, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *