Brunette meid hard geneukt voor casting

0 views
0%

Vrienden voor het leven Kathy Anderson en Alexa Bold hebben in de loop der jaren een aantal prachtige ervaringen gedeeld. Ze kennen elkaar sinds de universiteit, waar ze voor het eerst experimenteerden met lesbische seks. Sindsdien hebben ze contact gehouden, maar uit elkaar gegroeid. Beiden zijn gelukkig getrouwd en hebben een gezin, maar elke keer dat ze bij elkaar komen, lijkt er iets magisch te gebeuren.

Met hun echtgenoten op zakenreis, hebben de twee blondines een fantastische dag wijnproeverijen doorgebracht. Na een dag zon en veel wijn gaan ze blij en een beetje gebrom naar huis. Kathy wordt speels, tilt de korte zomerjurk van haar vriendin op en bewondert haar kont. De twee rijpe blondines worden overmand door lust en kussen elkaar hartstochtelijk. Kathy heeft altijd van Alexa’s grote, natuurlijke borsten gehouden en is dolblij met haar handen en mond ervan.

Het enige waar Kathy meer van geniet dan Alexa’s borsten, is de getalenteerde tong van haar vriendin. Het raakt alle juiste plekken als ze haar benen spreidt voor wat indringende orale actie. Ze weten precies hoe ze elkaar moeten plezieren en nadat ze hard klaarkomen, zijn ze allebei nog steeds geil. De blonde vrienden nemen het heft in eigen handen en masturberen samen, terwijl ze toekijken hoe ze hun climax perfect timen, samen klaarkomen zoals alleen oude vrienden dat kunnen.

From:
Datum: december 2, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *