Geen sportliefhebber maar een goede sport met een pik

0 views
0%

Rebecca Volpetti heeft haar vriendin Sereyna Gomez een weekendje uitgenodigd. De meisjes besluiten om door de kamer van Rebecca’s stiefbroer te snuffelen om te zien wat ze kunnen vinden. Ze ontdekken een boek over squirten en besluiten het te lezen. Geen van beiden heeft ooit gespoten, maar ze hebben het in porno gezien en andere vrienden erover horen praten.

De meiden proberen de technieken uit het boek uit en Sereyna is verbaasd over hoe goed de vingers van haar vriendin in haar strakke kutje voelen. Ze is zo dicht bij klaarkomen als Rebecca’s stiefbroer bij hen binnenkomt. Het windt je op, dus je besluit een kans te wagen.

Je trekt je pik tevoorschijn en laat ze weten dat je kijkt. Sereyna schaamt zich en is dan geschokt als Rebecca voorstelt om zo’n grote harde pik niet te verspillen. Om de beurt zuigen ze aan je dikke paal. Rebeсca is een ervaren klootzak die het hoofd van haar vriend leidt terwijl ze leert het dieper te nemen.

Terwijl ze eerst de pik voelt, gebruikt de mooie blondine haar tong om af te maken wat ze met haar vingers begon. Omdat het jouw boek is, ken je de trucjes en laat je Sereyna over de hele vloer squirten voordat je je pik erin duwt en haar helemaal neukt. Rebecca wacht geduldig tot haar stiefbroer klaar is om haar dezelfde behandeling te geven.

De meiden vinden het heerlijk om te leren squirten en werken samen om ervoor te zorgen dat jij ook je sappen over hun gezicht kunt spuiten. Ze delen de room en spugen het heen en weer. Lessen leren met je beste vriend is leuk.

From:
Datum: januari 30, 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *