Lesbian girls fucked by one handsome stud

0 views
0%

De jonge Sofi Smile wordt op een avond laat wakker met vreemde geluiden uit de slaapkamer van haar ouders. Ze legde haar oor tegen de deur en hoorde dat ze seks hadden. Het gekreun en gebons maakte Sofi’s kutje nat. Sinds haar moeder met haar nieuwe stiefvader trouwde, fantaseerde ze over hem en vroeg ze zich af hoe zijn pik eruitzag.

Als moeders gehuil een indicatie was, moeten zijn lul en zijn vaardigheden van topklasse zijn. De volgende ochtend wacht Sofi tot moeder boodschappen heeft gedaan en sluipt vaders kamer binnen. Hij slaapt dus ze gluurt onder de dekens om zijn grote pik hard te vinden.

Sofi kan het niet laten en stopt het in haar mond. Als vader wakker wordt, probeert hij weerstand te bieden, maar haar natte mond is gewoon te bedwelmend en hij laat haar doorgaan. Hij laat haar beloven dat ze het aan moeder niet zal vertellen en trekt dan het slipje van de dochter uit en schuift haar strakke, natte kutje over zijn grote pik. Het is zelfs beter dan Sofi had gedacht, het raakt al haar plekjes en zorgt ervoor dat ze keer op keer wil klaarkomen.

Net als ze allebei op het punt staan ​​te barsten, horen ze moeder beneden en moet Sofi zich onder de dekens verschuilen. Beneden begint Josephine Jackson het ontbijt voor haar gezin te koken. Haar knappe nieuwe stiefzoon kijkt naar haar en kan niet anders dan naar haar volle, weelderige borsten staren. Ze ziet de bobbel in de broek van haar zoon en besluit dat het geen kwaad kan om hem te plagen. In de veronderstelling dat hij verlegen zal worden en weggaat, opent ze haar topje en kijkt toe hoe hij naar haar decolleté staart.

Zoon wordt niet verlegen en als ze haar tieten eruit haalt, grijpt hij ze met beide handen vast. Zijn sterke jonge handen voelen goed aan en moeder wordt overmand door de drang om zijn pik te zuigen. Het wordt nog harder in haar mond en ze begint hem te berijden. Net als de dingen opwarmen, horen ze zijn vader naar beneden komen en klauteren om zich aan te kleden. De gefrustreerde zoon van Josephine zoekt elders vrijlating en roept de hulp in van het slipje van de zus om de klus te klaren.

Hij heeft een paar om zijn pik gewikkeld als Sofi thuiskomt van school. Verstoord overweegt ze haar ouders te vertellen wat ze hem betrapt, maar besluit in plaats daarvan zijn harde pik beter te gebruiken in haar nog steeds geile kutje. Zoals eerder komt ze op het randje van klaarkomen als moeder thuiskomt. Deze keer houdt ze niet op en moeder is getuige van Sofi schreeuwend in orgasme bovenop broer.

Geschokt, maar opgewonden Josephine besluit dat ze zich bij de dochter moet voegen en eindelijk zelf mag klaarkomen. Zowel moeder als dochter genieten van zijn harde pik terwijl Josephine Sofi enkele tips geeft over hoe je goed diep door een lul kunt gaan. Josephine neemt het over en komt bovenop, haar tieten stuitert in zijn gezicht en staat weer op het punt van een orgasme wanneer haar man thuiskomt.

De aanblik van zijn vrouw die zoon neukt terwijl dochter haar kutje wrijft is gewoon te veel. In het begin wil hij dat ze het uitleggen, maar Sofi wil wat meer van papa’s lul, dus hij doet gewoon mee. Zij aan zij met zoon neukend, laadt hij zijn rondborstige vrouw en mooie jonge dochter uit. Deze geile familie is zojuist een stuk dichterbij gekomen.

From:
Datum: december 2, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *