Maakt gepassioneerde seks met haar vriendje in de slaapkamer

0 views
0%

Sexy Shalina Devine heeft een verzengende geheime affaire. Ze denkt tenminste dat het een geheim is. Op een dag zet haar minnaar haar af en zegt gedag met een hartstochtelijke kus. Shalina realiseert zich niet dat haar stiefzoon thuis is en ziet alles.

Ze wil er zeker van zijn dat hij het niet aan zijn vader vertelt. Hij heeft geen zin om hun huwelijk kapot te maken, maar wil wel iets van sexy moeder. Hij zal haar geheim houden als ze zijn fantasie om moeder te neuken laat uitkomen. Shalina is bereid alles te doen wat nodig is om te voorkomen dat haar man achter de affaire komt.

Trouwens, zoon is knap en zoals ze al snel ontdekt, heeft hij een enorme lul. Ze zuigt eraan en voelt het in haar mond groeien en terwijl hij haar voorover buigt om haar te neuken, is Shalina blij dat die zoon erachter kwam van de affaire.

Ze staat op het punt klaar te komen op zijn jonge pik als haar man belt en het plezier beëindigt. Onverschrokken wacht hij tot zijn vader de volgende dag vertrekt en sluipt dan de slaapkamer binnen waar Shalina een dutje doet. Hij trekt haar slipje opzij en neukt haar kutje.

Tegen de tijd dat ze wakker wordt, is hij diep in haar gegaan en ze is niet van plan hem te stoppen. Ze is hun overeenkomst niet vergeten en deze keer zal Shalina niet stoppen totdat ze allebei klaar zijn. Ze laat haar grote tieten in zijn gezicht stuiteren terwijl ze op haar lul rijdt, Shalina komt klaar en zuigt zijn lul schoon totdat hij over haar hele gezicht ontploft. Hij zal de affaire geheim houden, maar alleen als Shalina hem een ​​keer per week neukt. Met die afspraak is ze meer dan tevreden.

From:
Datum: december 12, 2021
Actors: Alex Diaz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *