Niets zal deze bruiloft stoppen

0 views
0%

Toen je met je vrouw trouwde, realiseerde je je niet dat haar studente-dochter bij je zou intrekken zonder vast plan om alleen te gaan wonen. Voor het grootste deel heeft Sasha Rose geen problemen veroorzaakt. Ze is een goede studente, braaf en behulpzaam. Als er iets was, vond je je nieuwe vrouw een beetje te streng voor haar lieftallige dochter.

Sasha voelt zich erg op haar gemak bij jou en lijkt door te hebben dat je veel milder bent dan haar moeder als het gaat om dingen als laat opblijven met haar vrienden. Op een weekend laat je vrouw je alleen met Sasha. Omdat ze voelde dat je misschien een zachtaardig persoon bent, belde ze je op voor toestemming voor haar nieuwe vriend Wera Angel om te overnachten.

In deze pornovideo komen ze naar je toe, zien er onschuldig en schattig uit en noemen je voor het eerst “papa”. Je probeert het te negeren, maar ze flirten hard met je en in een mum van tijd worden je broeken strakker. Nu ze je aandacht hebben, weten deze sexy stoute meiden precies hoe ze je moeten overtuigen om de dingen op hun manier te zien.

Ze buigen voorover, heffen hun rokken op en beloven dat als je ze laat blijven, je alles kunt krijgen wat je wilt. Ze zien dat je pik hard is en spreiden hun benen om je te laten zien waar ze hem willen hebben. Laat ze hun gang gaan en ze zullen jou je zin geven met hun strakke, jonge gaatjes. Wil je niet met ze spelen “papa”?

From:
Datum: februari 1, 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *