Sneaky Sex With Japanese Friend Husband

0 views
0%

Elk meisje kan je vertellen dat het krijgen van een nieuw speeltje kan voelen als een nieuw vriendje – je moet een aantal dingen uitproberen om te zien wat wel en niet werkt. Het is dus geen wonder dat Stacy echt heel lang heeft gewacht, totdat ze eigenlijk alleen thuis was, opgewonden, voordat ze haar gloednieuwe seksspeeltje dat eruitziet als een magische stok, kon testen.

Toen ze eindelijk helemaal alleen in huis was, kneep deze begeerlijke brutale meid haar parmantige tieten eerst door haar gestreepte shirt voordat ze zich realiseerde dat ze te snel ging. Een beetje kalmerend, tilde deze slanke brunette-kijker langzaam haar shirt op voordat ze het helemaal uitdeed en kneep vervolgens in haar borsten die nu in hun volle glorie werden blootgesteld.

Maar haar tieten waren natuurlijk niet het ding waar dit meisje zich op wilde concentreren, daarom knoopte ze haar spijkerbroek los en ontblootte haar geschoren snuit. En daar was ze helemaal naakt, met haar parmantige tieten, haar slanke gestalte en haar kale bever in de open lucht. Het verlangen in haar groene ogen was meer dan duidelijk, en je kon het zien veranderen in volledig geluk toen ze eindelijk het speeltje tevoorschijn haalde waarmee ze wilde experimenteren.

Onze lieftallige Stacy gebruikte zowel haar lippen als haar tong om het een beetje nat te maken en wreef er langzaam haar clitoris en kutlippen mee in. Ten slotte, nadat ze zichzelf helemaal had geplaagd, liet ze het grootste deel van het speeltje in haar al druipende natte kutje storten. Terwijl ze hem in en uit haar bever bewoog, kon Stacy niet anders dan kreunen van plezier.

Naarmate de actie sneller werd, werd haar ademhaling sneller en haar gekreun luider, dus toen ze dat orgasme bereikte waar ze zo naar verlangde, was Stacy’s gezicht een mix van plezier, geluk en totale seksuele bevrediging.

From:
Datum: december 3, 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *