Anaal boren geeft een speciaal gevoel

0 views
0%

Leidy De Leon staat op het punt haar stiefdochter Jenny naar de universiteit te sturen. De mooie 19-jarige blondine heeft haar hele liefde onderdak gekregen, zit op meisjesscholen en mag nooit daten. Leidy weet dat ze op de universiteit voor nieuwe verleidingen zal komen te staan ​​en wil dat ze fouten vermijdt die haar opleiding zouden kunnen laten ontsporen.

In deze pornoscène besluit ze haar een zorgpakket en een opleiding te geven in het verzorgen van haar natuurlijke seksuele driften zonder nadelige gevolgen. Beschaamd en niet zeker hoe ze haar nieuwe gaven moet gebruiken, is Jenny stomverbaasd als Leidy haar uit haar jurk helpt en haar een demonstratie geeft. Het speeltje lijkt onmogelijk groot, maar Leidy vertelt haar dat het met de juiste voorbereiding precies de juiste maat heeft.

De sleutel is om ervoor te zorgen dat alles goed gesmeerd is en dat begint met het likken van de volledige lengte van het monster. Jenny heeft nog nooit een pik gezogen, maar Leidy geeft haar tips om hem lekker nat te maken. Als ze klaar is, zegt ze tegen Sharon dat ze haar clit moet wrijven terwijl ze toekijkt hoe haar geile stiefmoeder de enorme dildo in haar kutje laat glijden.

Geprikkeld door wat ze ziet en ook door haar eigen vingers die over haar strakke tienerkutje wrijven, merkt Jenny dat ze op hetzelfde moment als Leidy klaarkomt. De eerste les is voorbij, maar nu is het Jenny’s beurt om die monsterlijke dong in haar te voelen.

From:
Datum: januari 28, 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *