Anaal is leuk buiten en binnen

0 views
0%

Jennifer Mendez worstelt met haar zelfvertrouwen. Sinds ze aan een nieuwe universiteit is begonnen, voelt ze zich een buitenbeentje. Alle populaire meisjes zijn dunner dan zij, en haar ronde figuur laat haar opvallen. Wat ze ook doet of hoe ze zich kleedt, ze kan haar enorme borsten of ronde kont niet verbergen.

Zelfs haar vriendje kijkt liever naar pornoscènes met magere modellen dan naar haar sappige kont en grote tieten. Op zoek naar een beetje positieve feedback, trekt Jennifer een kleine outfit aan en vraagt ​​​​haar stiefvader of hij haar figuur eerlijk wil beoordelen. Je aarzelt, maar voordat je tijd hebt om haar te vertellen hoe ongepast dat zou zijn, buigt Jennifer zich voorover en laat je haar bijna naakte kont zien. Ze wil je eerlijke mening. Is het te groot? Te rond? Te sappig?

Terwijl je haar verzekert dat het geen van die dingen is, haalt ze haar even grote tieten tevoorschijn. Ze trekken je aandacht en ze ziet de bobbel in je broek met de seconde groeien. Ze wordt brutaler en vraagt ​​je of je je pik eruit wilt halen en hem wilt strelen terwijl ze naar je kijkt. Je weet dat je niet maar langzaam je lange paal moet pompen terwijl ze met haar grote tieten schudt.

Je pik laat haar weten hoeveel je haar lichaam waardeert terwijl je je lul harder pompt dan haar vriendje ooit heeft gedaan. Het windt haar zo op dat ze zich helemaal naakt uitkleedt en haar vingers in haar natte kutje laat glijden. Jullie komen allebei hard klaar en Jennifer besluit dat het haar niets kan schelen wat haar vriendje denkt. Ze kan gewoon thuis blijven en een hete lul krijgen van stiefvader.

From:
Datum: januari 31, 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *