Cuckold koppel anale Pompen Door Joss Lescaf

0 views
0%

Als je ’s avonds laat thuiskomt, besluit je om te kijken wat je stiefdochter aan het doen is. Nou, zoals het uitpakt, had ze een logeerpartij met die schattige blonde vriend van haar sinds je ze in het bed sliep met een deken die hun bijna volledig naakte lichamen nauwelijks bedekte.

Terwijl je ze daar gewoon zag liggen, met hun parmantige kleine borsten in de open lucht, hun slanke lichamen die gewoon smeekten om aangeraakt te worden, hun wellustige lippen die gemaakt waren om te zoenen, evenals hun ronde kontjes die er enorm samenknijpend uitzagen, ontwikkelde jij je natuurlijk een stijve. Op dat moment opent je beeldschone stiefdochter haar ogen en ze worden groot van afschuw als ze die enorme bobbel in je broek ziet.

Maar al snel veranderde de blik van afschuw in de blik van lust en ze begon je te vertellen dat haar moeder haar had laten weten dat je een echt beest in bed bent en dat je gewoon elke dag seks moet hebben. Terwijl ze je dit vertelde, raakte haar hand langzaam je kloppende staaf aan. Toen ze zag dat je op de best mogelijke manier reageerde, kreeg je sexy stiefdochter wat meer moed, wat er uiteindelijk toe leidde dat ze je pik eruit haalde en in haar mond stopte. Terwijl ze het pijpte, werd haar sexy vriendin ook wakker en, toen ze eenmaal besefte wat er aan de hand was, probeerde ze haar weg te trekken van je pik.

Helaas, ze was niet succesvol en slaagde er alleen in om door je stiefdochter te worden overgehaald om mee te doen. En, ja hoor, de meisjes begonnen om de beurt samen je pik te pijpen. Toen het zo moeilijk was, draaide je stiefdochter haar de rug naar je toe en liet je hem diep in haar druipende natte greppel glijden. Nadat je haar strakke kutje een tijdje van achteren hebt gestampt, zogen deze twee jonge hotties nog wat meer op je lange schacht voordat ze er om de beurt op gaan rijden.

Terwijl je voelde dat je op het punt stond om te knallen, liet je ze nog een keer op je neerdalen voordat ze eindelijk je hete lading in hun wijd open mond loslieten.

From:
Datum: november 21, 2020
Actors: joss lescaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *