Dit is Waarom Ik Geen Anae Scènes Maak!!!

0 views
0%

Op die noodlottige dag kwam ik eerder dan normaal thuis om te worden begroet met een vreemd geluid uit de slaapkamer. Ik ging er meteen heen om het te bekijken en toen ik de deur een beetje open deed, was ik verbaasd mijn verrukkelijke blonde stiefmoeder te vinden die haar kutje liet opeten door een kerel die beslist niet mijn vader was. Ik stond als bevroren op zijn plaats en keek toe hoe ze opstond en de enorme schacht van deze kerel pijpte.

Terwijl ze de lul van deze willekeurige kerel bediende, kon ik niet anders dan haar wulpse lichaam opmerken. Die kont was zo groot en rond dat je hem onmogelijk niet zou willen aanraken. Oh, en die borsten, die daar gewoon op haar knieën hingen, zagen er meer dan perfect uit. Verdomme, mijn vader heeft absoluut een goede smaak in vrouwen. Maar genoeg was genoeg, ik klopte op de deur en schrok zowel mijn stiefmoeder als haar minnaar. Natuurlijk kwam ze na de eerste schok met allerlei excuses en smeekte ze me om het mijn vader niet te vertellen. Ik hoorde er niets van, maar ze merkte iets op dat mogelijk een voordeel voor haar zou kunnen zijn.

Zoals het uitdraait, zonder het echt te beseffen, heb ik ook een stijve ontwikkeld in het proces. Dus ging ze en stopte het diep in haar mond. Mijn lul zat zo ver in haar mond dat het eigenlijk haar amandelen kietelde. Terwijl ze me aan het afzuigen was, deed de andere man mee aan de actie en begon mijn stiefmoeder van achteren te beuken. Al snel genoeg was het mijn beurt om haar vochtige kutje te boren, en terwijl ze bovenop mijn lid stuiterde, kon deze waanzinnig hete MILF zichzelf gewoon niet bedwingen en spoot over mijn gloednieuwe shirt. Toen besloot ze haar grote en veerkrachtige achterste naar mij toe te draaien en op mijn slurf te rijden terwijl ze de andere kerel pijpte.

Toen deze andere kerel haar bever nog een keer van achteren kon neuken, merkte ik dat hij zijn limiet naderde. Mijn schacht stond ook op het punt te ontploffen, dus lieten we mijn sexy stiefmoeder om de beurt onze lul proeven voordat we al ons sperma op haar mooie gezicht laadden. Ik vertel dit zeker niet aan mijn vader omdat ik mijn prachtige stiefmoeder echt weer wil neuken.

From:
Datum: november 23, 2020
Actors: Mia Khalifa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *