Hoe vaak ben je in mij klaargekomen?

0 views
0%

Paula Shy weet dat ze in grote problemen zit. Ze heeft niet hard gewerkt op school en heeft te horen gekregen dat de universiteit haar studiebeurs intrekt. Nu moet ze haar ouders vragen het volledige schoolgeld te betalen en ze weet dat ze heel boos zullen worden.

Gelukkig heeft Paula gezien hoe haar stiefvader naar haar kijkt en denkt ze hem te kunnen overtuigen om haar moeder zover te krijgen dat ze instemt met de kosten. Ze betrapt hem als haar moeder weg is en weet dat hij waarschijnlijk op zoek is naar zijn headset om even alleen te zijn.

Met alleen een trui en een slipje aan, legt Paula haar situatie uit. Ze kan zien dat je je ongemakkelijk voelt, maar merkt ook op dat je niet kunt stoppen met naar haar te staren. Je luistert terwijl ze om je hulp vraagt ​​en vervolgens aanbiedt om alles te doen wat je wilt in ruil. Inclusief alle dingen waarvan ze weet dat haar moeder het niet zal doen.

Je staat versteld hoe brutaal ze is, maar beweeg niet als ze haar trui uittrekt. Paula haalt een ijslolly tevoorschijn en begint eraan te likken, terwijl ze naar je staart terwijl ze je uitnodigt om je pik voor haar eruit te halen. Ze zuigt en likt terwijl je langzaam je pik pompt terwijl je naar haar kijkt. Je komt bijna klaar, dus ze schuift haar vingers in haar strakke kutje om met je af te komen. Wanneer ze gromt en een grote lading in je hand schiet, weet Paula dat haar geldproblemen voorbij zijn.

From:
Datum: januari 31, 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *