Khloe Kapri berijdt lul op witte bank

0 views
0%

Stella Flex heeft ’s avonds danslessen gevolgd en is eindelijk klaar om haar vriend te laten zien wat ze heeft geleerd. Wat hij niet weet, is dat haar les bedoeld is voor vrouwen die thuis willen strippen en dat ze non-stop aan het oefenen is. Stella knijpt in een strakke korte broek en een sexy topje en laat haar man op de bank zitten terwijl ze de slaapkamerdeur gebruikt om haar grote entree te maken.

Terwijl haar gekozen muziek speelt, kromt ze haar rug en steekt haar kont uit totdat ze weet dat ze zijn volledige aandacht heeft. Ze werkte zich een weg naar de grond en zorgde ervoor dat ze haar benen ver naar buiten stak en ze sensueel aanraakte. Hij keek aandachtig toe en juichte toen haar topje loskwam, waardoor haar parmantige borsten zichtbaar werden. Tot haar verbazing ontdekte Stella dat haar tepels keihard waren.

Dansen voor haar man maakte haar net zo opgewonden als hij. Nadat ze haar flexibiliteit had laten zien, trok ze langzaam haar korte broek over haar kont en boog zich voor hem voorover. Nu, volledig naakt, zei Stella tegen hem dat hij zijn pik eruit moest halen en hem naar haar show moest strelen.

Ze gooide haar benen hoog in de lucht en liet haar vingers tussen haar gladde, natte lippen glijden en in haar nauwe gaatje duiken. Voordat ze het wist, was ze over haar vingers aan het klaarkomen. Het moest gewoon een plaag zijn, maar nu kan ze niet stoppen. Kan niet stoppen totdat zijn sperma uit zijn grote pik schiet.

From:
Datum: december 2, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *