Mannen aan het werk zetten in de vrije dag

0 views
0%

Een stiefvader zijn van een schat van een universiteit is niet altijd gemakkelijk. Voor de stiefvader van Sasha Rose wordt het nog moeilijker als ze haar vriendin Wera Angel bij zich heeft voor een logeerpartijtje. Hij liet ze alleen in haar kamer, maar ging naar binnen om te kijken toen hij heel laat licht zag. Je bent geschokt toen haar bed eruitzag als een scène van een porno site.

De meisjes werden opgesloten in een hartstochtelijke omhelzing en droegen alleen maar kanten lingerie. Dat was genoeg om je aandacht te trekken, maar wat je echt versteld deed staan, was de enorme voorbinddildo bij hun voeten. Je kijkt even en is verrast als Sasha wakker wordt. Ze vertelt je dat Wera haar nieuwe vriendin is en dat ze gewoon te sexy was om niet te neuken. Ze kan aan de bobbel in je broek zien dat jij haar ook leuk vindt.

Misschien wil je kijken terwijl ze haar sexy vriend neukt? Wera vindt het niet erg dat de stiefvader van haar vriendin toekijkt, maar ze ziet je harde pik en heeft een beter idee. Waarom sluit je je niet bij hen aan? Wie gaat twee zulke mooie jonge vrouwen afwijzen als ze vragen om je lul te delen?

Zeker deze geile vader. Wera kan genieten van je grote kloppende pik in haar kutje terwijl ze Sasha’s dikke rubberen lul zuigt. De kinky meiden houden van elke combinatie van echte en rubberen lullen in hun strakke jonge gaatjes. Sasha vraagt ​​je om over hun hele gezicht klaar te komen en je vervult haar wens, gutsende geisers van goo die de meisjes naar binnen kunnen slikken. Sasha vraagt ​​je om haar vriendin geheim te houden en je stemt ermee in en belooft dat Wera welkom is om bij hen te blijven wanneer ze maar wil.

From:
Datum: februari 1, 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *