Mooie roodharige Alex Harper neemt grote lul in haar kont

0 views
0%

Sexy Stella Flex is een schaatsliefhebber. Ze houdt ervan haar schaatsen vast te maken en zich in het zweet te werken op de ijsbaan. Het probleem is dat ze niet graag alleen schaatst. Ze gaat op zoek naar haar stiefbroer, in de hoop hem te overtuigen om zich bij haar aan te sluiten.

Hij is lui en wil het huis niet uit, maar zus weet dat hij het niet kan laten om een ​​kijkje te nemen in haar sexy kleine kontje in haar strakke korte broekje. Ze buigt zich voorover en plaagt hem totdat ze zeker weet dat ze zijn aandacht heeft. Stella gaat op zijn schoot zitten en doet een aanbod. Als hij later met haar gaat schaatsen, kan hij haar sexy lichaam nu hebben.

Bother is geschokt, maar ze weet dat hij naar haar heeft gekeken en laat hem zien hoe serieus ze is door zijn grote harde pik te zuigen. Schaatsen lijkt nog steeds niet leuk, maar hij is meer dan blij met hoe haar kutje rond zijn lul voelt als ze op zijn schoot zit.

Hij draait haar om en laat haar schaatsen aan haar voeten terwijl hij optimaal profiteert van het strakke kutje van zijn zus. Stella houdt van de manier waarop zijn grote lul voelt en wordt afgeleid als ze hem probeert te laten beloven haar te zullen skaten. Voordat ze hem kan zeggen te stoppen, voelt Stella hem in haar klaarkomen. Hij kijkt naar beneden en vraagt ​​zich af waarom ze zo bezorgd kijkt. Ze gebruikt geen anticonceptie en is bang dat hun plezier onbedoelde gevolgen kan hebben.

From:
Datum: december 2, 2021
Actors: Alex Harper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *