Neukt in een strak anaal met een volwassen man

0 views
0%

Sofia Lee weet dat ze voor een heel freaky gezin werkt, maar ze had geen idee hoe wild ze waren tot de dag dat ze de speciale groente ontdekte. Ze was de keuken aan het schoonmaken zoals ze elke dag deed toen ze een gigantische komkommer tegenkwam die bedekt was met een condoom.

Geschokt, maar geïntrigeerd kon ze niet anders dan nieuwsgierig zijn. Sofia had gehoord van mensen die groenten als seksspeeltjes gebruikten en vroeg zich altijd af hoe iemand zich in haar zou voelen. Ze voelt zich op haar gemak en begint er enkele centimeters van in haar kutje te laten glijden, genietend van de manier waarop het haar vult.

Midden in haar zelfgenoegzaamheid komt de 19-jarige dochter van de familie, Lady Bug, binnen en kijkt een tijdje naar Sofia. Ze maakt zichzelf bekend als de wellustige meid en biedt aan om te helpen. Terwijl ze de enorme komkommer in Sofia laat glijden, vertelt Lady Bug haar over de gekke groepsseks die haar familie de dag ervoor had.

De twee masturberen samen en staan ​​op het punt een enorm hoogtepunt te bereiken wanneer Lady Bug’s moeder, Kathy Anderson, thuiskomt. Verre van overstuur, gaat ze meteen met dochter mee om te genieten van de enorme tieten van hun dienstmeisje. Alle drie de vrouwen wrijven over hun kutjes en Kathy zorgt ervoor dat Sofia wordt uitgenodigd om deel te nemen de volgende keer dat deze kinky familie een keukenorgie heeft.

From:
Datum: december 2, 2021
Actors: Carolina Cortez

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *