Seks op een perfect strand! Kom overal klaar en blijf neuken!

0 views
0%

Terwijl de begeerlijke brunette-bom Taylor Sands aan het praten was met haar ravenharige knaller van een BFF Anya, schakelde het onderwerp plotseling over naar jongens en online dating-ervaringen, dus natuurlijk leidde het één tot het ander en de twee besloten om een ​​profiel aan te maken op deze nieuwe ‘dating’ app.

Om een ​​profiel aan te maken, moesten de meisjes natuurlijk foto’s van zichzelf maken. Geen enkele vorm van foto’s zou werken op apps zoals deze – de foto’s moesten zo provocerend zijn als ze maar zouden kunnen zijn, zodat de jongens naar wie ze ze zouden sturen er onmiddellijk in geïnteresseerd zouden zijn.

Dus gingen hun kleren uit en kwamen hun mooie tieten en hun heerlijke bevers tevoorschijn, evenals hun smartphones. Terwijl ze sensueel poseerden, hun lippen pruilden en de rondingen van hun hete lichamen accentueerden terwijl ze de foto’s maakten met hun telefooncamera’s, merkten de meisjes niet dat Taylor’s stiefbroer de kamer binnenkwam. Toen hij ze zag, besloot Taylors broer de situatie in zijn voordeel te gebruiken en nam hij een nogal compromitterende foto van Taylor terwijl ze naakt selfies aan het maken was.

Toen liet hij het haar zien en vertelde haar dat hij haar aan hun ouders zou verraden, hij sloeg zijn lange stijve eruit en liet de verbluffende Taylor op haar knieën gaan om eraan te zuigen. Je kon aan de lust in zijn ogen en hoe zijn blik van Taylors parmantige tieten naar haar platte buik en behaarde mof ging, zien dat hij dit al heel lang wilde doen.

Terwijl haar weelderige lippen om zijn lul gewikkeld waren, maakte deze opgehangen kerel van de gelegenheid gebruik en nam een ​​foto van Taylor die op zijn staaf blaast, en vertelde haar dat ze die foto naar de jongens op de dating-app moest sturen, zoals de kleine slet die ze is. Nadat de lul van haar stiefbroer volledig bedekt was met haar speeksel, draaide de verrukkelijke Taylor haar de rug naar hem toe en liet hem de diepten van haar harige bever doordringen. Terwijl ze in de doggystyle pose werd geteisterd, slaagde Taylor erin een paar woorden te wisselen met Anya die zich al die tijd totaal niet bewust was van de hele situatie en die eigenlijk selfies ging maken terwijl dit allemaal achter haar gebeurde rug.

Toen ging Taylor haar broer aan en staarde hem recht in zijn ogen terwijl hij haar druipende natte rukken met zijn grote lid verwoestte. Uiteindelijk besloot Anya naar de badkamer te gaan, zodat de twee stiefbroers en -zussen de hele bank voor zichzelf hadden. Dit bracht foxy Taylor ertoe om de enorme pik van haar stiefbroer in haar kutje te laten glijden en een tijdje in de positie van de cowgirl te rijden voordat ze haar ronde kont weer naar hem toe draaide.

Helemaal aan het einde, toen Taylor’s roze spleet gevuld werd met plakkerig zaad, kwam Anya terug en stopte dood in haar sporen. Maar de eerste schok sloeg al snel om in jaloezie, aangezien zij degene was die die dag echt geneukt wilde worden.

From:
Datum: december 7, 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *