Tiener vriendin stemde ermee in om een harde lul in haar kontgaatje te nemen

0 views
0%

Als ze thuiskomt van winkelen in het winkelcentrum, ziet de negentienjarige Leyla Fiore haar stiefvader tv aan het kijken. Ze is supertrots op haar nieuwe aanwinst, een gloednieuwe bikini voor een zomer op het strand. Leyla wil de mening van haar vader over haar aankoop en vraagt ​​of hij een kijkje wil nemen.

Ze haalt het uit de tas en hij is geschokt door hoe klein het eruit ziet. Om hem te verzekeren dat het er beter uit zal zien, zegt dochter hem zijn ogen te sluiten terwijl ze het nieuwe pak aantrekt. Hij kan de verleiding niet weerstaan ​​en gluurt naar haar terwijl ze haar korte broek en topje uittrekt.

Hij weet dat hij niet moet kijken, maar kan het niet helpen dat hij geil wordt bij het zien van het mooie jonge lichaam van zijn dochter. Als ze het nieuwe pak aan heeft, laat Leyla haar vader zien. Het is nog onthullender dan de gedachte en hij maakt er bezwaar tegen dat ze het huis verlaat in zoiets provocerends. Leyla is teleurgesteld, maar merkt ook dat vader opgewonden raakt door haar in haar pak te zien.

Dit was precies de reactie waar ze op hoopte. Ze zit op zijn schoot en haalt zijn pik eruit en streelt hem zelfs als hij bezwaar maakt. Ze stopt zijn pik in haar mond en glimlacht naar hem, wetende dat hij houdt van de manier waarop haar tong op zijn vlees voelt.

Leyla laat hem zien hoe gemakkelijk haar pak opzij kan worden getrokken om snel toegang te krijgen tot haar strakke kleine kutje. Ze belooft haar moeder niets te vertellen en smeekt hem om haar om te draaien en haar hard te neuken, als een echte man. Papa geeft niet langer om het pak en geniet gewoon van het neuken van zijn mooie dochter totdat zijn pik over haar hele gezicht ontploft. Moeder zal er nooit achter komen en ze kunnen thuis meer plezier hebben dan op het strand.

From:
Datum: december 2, 2021
Actors: Emily Willis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *