Vuile dokter betrapt stoute verpleegsters toen ze werden geneukt

0 views
0%

Tiffany Rouso maakt zich zorgen als ze op een avond haar nieuwe stiefzoon betrapt in de kamer van haar dochter. Ze neemt een kijkje en is geschokt als ze merkt dat hij zich aftrekt bij het zien van een slapend zusje. Als ze beter kijkt, ontdekt ze dat zijn pik erg groot en hard als een rots is.

Tot haar verbazing maakt het hele ding haar meer geil dan boos. Ze besluit dat ze gewoon wat van die grote jonge lul moet hebben. Ze zegt tegen hem dat hij moet ontspannen, schuift dicht naar de zoon toe en streelt zijn pik. Hij is bang dat hij in de problemen zit, maar ze verzekert hem dat ze hem alleen wil helpen met die grote lul.

Terwijl zijn dochter slechts enkele centimeters van hem vandaan slaapt, neemt Tiffany zijn vlees in haar mond en zuigt hem hongerig tot aan de wortel. Hij is geschokt als hete blonde moeder zijn lul uit haar mond neemt, zich omdraait en hem instrueert om hem in haar natte kutje te stoppen.

Het idee om zoon te neuken met dochter in bed slapend is te veel en ze begint luid op zijn stotende schacht te komen. Hij verliest de controle en spuit een grote lading in haar geile kutje. Hun luid gebons maakt dochter wakker.

Ze ziet alles. Tiffany is bang dat haar dochter het haar nieuwe stiefvader vertelt, maar ze belooft het geheim te houden, zolang ze ook wat van de grote pik van haar grote broer krijgt.

From:
Datum: december 5, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *