De meiden in huis blij houden

0 views
0%

Lilly Bella en haar vriend zijn nieuw in de stad. Totdat ze zich hebben gesetteld en een eigen plek hebben gevonden, huren ze een kamer van een man met een enorme woning. Het is leuk, maar ze kennen niemand in de stad en hebben geen geld, dus ze brengen al hun tijd alleen in de kamer door. Om verveling te voorkomen, proberen ze alles wat ze kunnen, inclusief samen porno kijken om de tijd te doden.

Op een avond, wanneer ze gewoon niet weer een nacht alleen in de kamer met haar man aankan, vraagt ​​Lilly hun huisbaas om met hen mee te gaan. Hij stemt toe en stelt voor dat ze een leuk spel proberen waarbij Lilly geblinddoekt is en moet raden wie haar aanraakt. Het avontuurlijke stel gaat akkoord en na wat onschuldige aanrakingen haalt hij zijn pik eruit.

Jij doet hetzelfde en de mooie blondine is geschokt als ze haar vingers om twee grote, stijve pikken wikkelt. Als het leuk is om ze aan te raken, is het nog leuker om ze in haar mond te stoppen. Zonder te weten wie wie is, trekt ze haar broek naar beneden en pakt aan elk uiteinde een lul. De jongens wisselen en Lilly geeft er niet meer om wie haar neukt.

Ze hebben allebei grote pikken en zorgen ervoor dat ze zich geweldig voelt. Lilly doet haar blinddoek af en is opgewonden om beide kloppende palen te kunnen zien terwijl ze haar mond van man tot man beweegt. Ze vindt het heerlijk om de blik in je ogen te zien terwijl ze je pik zuigt terwijl de vreemdeling haar kutje van achteren neukt. Ze vindt het heerlijk om al deze aandacht te krijgen en twee keer zo lang geneukt te worden als gewoonlijk, maar het beste is de dubbele hoeveelheid zaad die haar gezicht aan het eind krijgt. Lilly heeft een nieuw spel gevonden en wil het elk weekend spelen.

From:
Datum: januari 30, 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *