De seks geluiden wekten interesse

0 views
0%

Het leven is goed voor Jennifer Mendez sinds haar moeder hertrouwde. Haar stiefvader runt een enorm succesvol technologiebedrijf en heeft Jennifer en haar moeder verwend. Toen Jennifer na haar studie een baan moest zoeken, ging ze ervan uit dat hij haar zonder enige twijfel zou aannemen.

Teleurgesteld toen dat niet gebeurde, bedacht ze een plan om een ​​droombaan te krijgen. Ze marcheert naar binnen en laat je een bordje zien dat aangeeft hoeveel ze de baan nodig heeft. Niet onder de indruk, stel je voor dat ze haar tieten meeneemt naar de stripclub of probeert een pornomodel te zijn. Ze haalt boos haar tieten tevoorschijn en schudt ze naar je om je te vragen of ze je van gedachten zullen doen veranderen. Je bent geschokt door haar vrijmoedigheid, maar moet bekennen dat haar tieten behoorlijk spectaculair zijn.

Ze grijpt de kans en zit op je schoot en laat je weten dat als je haar inhuurt, ze voor je zal zorgen op een manier die haar moeder niet doet. Ze trekt je pik eruit en is blij om hem al hard te zien. Ze krijgt het nat in haar mond zodat het gemakkelijk tussen haar grote tieten kan glijden. Jennifer weet dat ze de baan al heeft, maar wil je grote lul in haar voelen.

Waarom zou mama de enige in huis zijn die van die dikke paal mag genieten? Je neukt haar strakke kutje tot je op het randje bent en herinnert je er dan weer aan dat je haar een baan beloofd hebt. Tegen de tijd dat je je lading in haar mond blaast, heeft ze de baan gekregen met een veel hoger dan normaal salaris.

From:
Datum: januari 30, 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *