Mijn zus en ik hebben geneukt Sexverhalen

Mijn hand trilde een beetje toen ik naar voren reikte naar de groene fles die op de grond stond in het midden van onze tijdelijke cirkel. Ik keek om me heen naar de gezichten om me heen, het was eindelijk mijn beurt en ik wist op wie ik wilde landen, Jordynn Hart. Ze was het meisje van alle tienerjongensdromen, haar lichaam was erg ontwikkeld voor onze klasgenoten, het ideale beeld van het buurmeisje. Blond gevlochten haar, blauwe ogen, zonovergoten huid, mooie glimlach. Een slank lichaam, mooie volle borst en een kleine stevige kont. Wat ik zou doen om het in haar te laten landen.

Ik pakte de fles vast en draaide eraan. Het leek eerst met zo’n snelheid te draaien, maar toen het langzamer ging, leek het de tijd te vertragen. Ik keek toe terwijl hij Jordynn passeerde, en toen weer, en toen hij langzamer ging draaien, draaide hij zich naar haar toe. Mijn handpalmen waren bezweet en mijn hart bonsde, ik hield mijn adem in toen de fles tot stilstand kwam.

“Oh Jamie, je hebt Jordynn”, kondigde Demi aan.

Mijn pik bewoog in mijn broek terwijl ik onwillekeurig mijn lippen likte. Jordynn glimlachte even terwijl ze voorover leunde op handen en knieën. Ik deed hetzelfde als we elkaar halverwege ontmoetten. Ik had geen idee wat ik aan het doen was, want dit was heel nieuw terrein voor mij.

Het duurde minder dan vijf seconden. Haar lippen raakten heel licht de mijne voordat ze weer weg waren. Zelfs bij deze korte ontmoeting stonden mijn lippen in brand.

“Wat in godsnaam was dat?” Riley barstte los.

“Wat?” Jordynn haalde zijn schouders op, ik kuste hem.

“Aww kom op, dat was geen kus. Ik weet dat hij mijn broer is, maar jeetje.’ Ze ging door.

Ja Riley was mijn zus, nou stiefzus. Zij was de reden waarom ik hier op het feest van Demi was. Nou, dit was nu de afterparty, het hoofdfeest was al afgelopen en veel mensen naar huis gestuurd. We hadden een goede relatie en ze heeft me zeker geholpen met mijn sociale status. Ze was op zich best heet. Een natte droom voor geeks. Ze was echt boekenwijs en deed vaak aan cosplay. Ze heeft Lara Croft genageld. Ze had er het lichaam voor en haar, let wel. Donkerbruin haar, bruine ogen, olijfkleurige huid, lang slank lichaam met ruime borst en ronde heupen met een dikke kont. Ja, ik heb perved op mijn zus.

“Ugh fijn” Jordynn rolde met haar ogen en kwam weer naar me toe. Ik voelde de palm van haar hand op mijn brandende wangen toen haar lippen de mijne weer raakten. Deze keer was het niet kort. Haar lippen drukten tegen de mijne toen ze opengingen en ik voelde haar tong tegen me aan strijken. Ik spreidde mijn lippen terwijl haar tong zo snel tegen de mijne wervelde voordat hij zich terugtrok. Haar lippen sloegen nog een paar keer tegen de mijne voordat ze zich terugtrok.

“Beter?” Ze schoot op mijn zus.

“Ik wist dat je het in je had” zei mijn zus tegen haar voordat ze me een knipoog gaf.

We speelden door. Ik had geen geluk omdat de fles bij geen van de meisjes op mij belandde, hij had me net gemist toen mijn vriend Tyler de fles had rondgedraaid. Het was geland op Demi die naast me zat. De andere jongens Brody en Spencer hadden wat meer geluk. Ik wist niet zeker of de meisjes de jongens zouden laten zoenen, zoals de meisjes een paar keer hebben gekust. Waaronder Jordynn die haar vriendin Natalia kust. Natalia was een Spaans meisje met zwart haar en donkere make-up. Ik ging niet liegen, ze was een beetje intimiderend en ook super heet. Hier ook de grootste tieten.

Op dit punt was het redelijk om te zeggen dat pre-cum mijn boksers bedekte. De volgende die moest gaan was mijn zus Riley, ze draaide de fles rond en we keken allemaal hoe hij langzamer ging rijden op het meisje naast me, Olivia. Het bleef niet bij haar.

“Ooooooo Riley je hebt Jamie !!”

“Geen sprake van” ademde ik uit.

“Ik kus mijn broer niet”, kondigde Riley aan.

“Waarom ben je bang?” Jordynn plaagde haar.

“Pfft nauwelijks” Riley rolde met haar ogen. ‘Misschien het feit dat hij mijn broer is?’

“Ja, maar zijn jullie niet als stiefbroers of zoiets, dus het telt niet echt.” Jordynn ging verder.

“Eh, nog steeds niet echt het punt” wierp Riley tegen.

‘Het is oké als je kip…’ Jordynn prikkelde haar.

Riley gromde wat leek op een grom terwijl ze boos naar Jordynn keek voordat ze zich naar me toe boog.

“Natuurlijk niet?” fluisterde ik tegen haar.

“Maak me geen dwaas!”

Hoezeer Jordynn het meisje van mijn dromen ook was, zij en Riley konden het niet goed met elkaar vinden. Ik kon haar niet teleurstellen.

“Prima” zuchtte ik terwijl ik naar haar toe leunde.

Dat was de eerste keer dat ik mijn zus had gekust en verdomme, het deed me iets. Onze lippen sloegen tegen elkaar en haar tong streek langs mijn lippen, maar ze was niet zo avontuurlijk als die van Jordynn. Ik weet niet hoe lang het precies duurde, maar het was geweldig.

“Dat was best heet” mompelde Demi.

“Het was oké” mompelde Jordynn.

“Verdomme kerel” fluisterde Tyler.

“Ok, laten we het niet ongemakkelijk maken”, zei Riley terwijl ze weer ging zitten en ik deed hetzelfde. “Wie is de volgende?”

“Leia is”, kondigde Demi aan. Leia is Riley’s bestie. Ze was een klein roodharig meisje. Ze was misschien niet de knapste voor mij, maar ze was nog steeds een heel knap meisje. Ik zou haar sowieso geen kus weigeren.

Ik was in de wolken, maar het was een raar gevoel. Ik was super blij dat ik Jordynn mocht kussen, maar er was iets in mij dat het net zo leuk vond om Riley te kussen.

Het kwam op mijn schot en met meer vertrouwen pakte ik de fles en draaide eraan. Ik keek toe terwijl het draaide en draaide en draaide en toen vertraagde. Eerst dacht ik dat het op mezelf zou landen, wat een nieuwe draai zou betekenen, maar het gleed langs me heen en eindigde op Demi.

“Je hebt de ster van de show” grijnsde ze terwijl ze zich naar me toe draaide. Ik deed hetzelfde en we kusten elkaar. Het was nogal slordig omdat haar tong zich onmiddellijk een weg in mijn mond drong, maar ik klaagde niet. Het was mijn langste kus tot nu toe, maar niet mijn favoriet.

We verbraken de kus en richtten onze aandacht weer op de groep.

‘Ik heb wat te drinken nodig’ kondigde Jordynn aan terwijl ze opstond en naar de bar liep. We waren in Demi’s familiekelder die haar vader had omgebouwd tot een echte feestlocatie. Het had een flatscreen-tv, een muziekinstallatie, een zelfgemaakte bar en banken. Het was geweldig om te hosten.

“Ik ook” voegde Olivia eraan toe terwijl ze achter haar bestie aan rende.

“Ik heb het toilet nodig” zei ik terwijl ik opstond. Ik probeerde snel de bobbel in mijn broek aan te passen toen ik opstond en probeerde het te verbergen, wat moeilijk was omdat Demi vlak naast me op ooghoogte stond.

Ik verontschuldigde me en liep de trap op. Ik liep naar de gastenbadkamer op de begane grond van het huis met twee verdiepingen. Ik stapte in en sloot de deur, ik maakte snel mijn spijkerbroek los en trok mijn pik eruit. Ik zuchtte van opluchting bij de verkregen vrijheid. Mijn pik was hard en stijf, het hoofd glinsterde van het voorvocht.

Ik moest hier van af voordat ik me weer bij de anderen kon voegen. Ik probeerde te plassen maar de tank was leeg. Ik sloot mijn ogen en probeerde me te concentreren op alles wat niet seksueel was. Ik kon het niet helpen en greep het vast en begon te aaien. Het laatste uur kwam terug naar mij en het gevoel van hun lippen op de mijne overstroomde mijn gedachten. Ik kreunde van genot terwijl ik aan mijn schacht werkte.

Ik ging helemaal op in het moment waarop de deur openging en Demi naar binnen glipte en de deur achter zich sloot.

“Demi wat de fuck?” Ik probeerde mijn spijkerbroek en boxer weer omhoog te trekken.

“Holy shit, wie wist dat je zo’n wapen verstopte.” Haar ogen kleven aan mijn kruis.

“Demi ik…”

‘Sssst’, bracht ze me tot zwijgen. “Ik zag de bobbel in je broek, maar ik kon me niet voorstellen dat het zo groot zou zijn.” Ze stapte naar voren en met gemak verwijderde ze mijn handen en pakte mijn pik vast. Ik kreunde van plezier bij haar aanraking.

Demi grijnsde toen haar hand met mijn pik op en neer begon te bewegen.

“Ik zal het niet lang volhouden”, zuchtte ik.

“Draai je om” zei ze en begeleidde me naar het toilet. ‘Laat me,’ zei ze terwijl ze haar lichaam nu tegen het mijne drukte. Haar hand werkt sneller.

“Fuck” kreunde ik terwijl haar hand doelbewust bewoog.

“God, ik voel het pulseren in mijn hand”, fluisterde ze.

Even later spande mijn lichaam zich als touw na touw van zaad dat uit mijn pik spoot. Een deel ervan kwam in het toilet, maar veel werd over de achterkant gespoten.

“Oh wauw wat een lading, allemaal van me te kussen.”

Ik wilde haar niet corrigeren, maar dit was bloedheet.

Ze vertraagde haar bewegingen voordat ze haar handen terugtrok.

“Dat moeten we absoluut nog een keer doen! Ik ga terug, jij maakt je schoon en ik zie je daar weer terug.’ Ze gaf me een tedere kus op de wang voordat ze weer naar buiten glipte.

“Holy fuck” hijgde ik terwijl ik mezelf in bedwang hield. Ik ruimde snel op, kleedde me aan en ging terug naar het feest.

“Geweldig idee om hier te komen kerel” zei Tyler tegen me.

“Zou nog beter zijn geweest zonder Brody en Spencer hier.” Hij voegde toe.

“Ik weet het. Spencer is overal in Jordynn geweest.’ Ik keek naar de donkerharige, flitsende prep-man die met Jordynn stond te praten.

“Maak je geen zorgen man, hij heeft geen kans” hij klopte op mijn schouder.

“Ok jongens, ik heb een idee.” kondigde Demi aan. “We gaan het spel een beetje veranderen.”

“Naar wat?” vroeg Natalia.

“Zeven minuten in de hemel.”

“Echt Demi?” zei Natalia.

“Wat? Verhoogt de ante van slechts een snelle kus. Demi zei dat haar blik naar me flitste.

“Klinkt als leuk” zei Riley met een knipoog naar haar vriendin.

“Ja, waarom niet” beaamt Leia.

“Er is echter een addertje onder het gras”, voegde Demi eraan toe. “Het is niet zomaar zeven minuten in de kast. Je krijgt een kamer voor jezelf voor dertig minuten.”

“Eén draai elk totdat iedereen een partner heeft.”

“Dus we krijgen maar één partner voor dertig minuten en dat is het?” zei Jordyn.

“Je bent toch niet bang?” Mijn zus plaagde haar.

‘Nee! Ik antwoordde botweg.

‘Goh, zullen we beginnen? Tenzij iemand anders bezwaar maakt?”

“Kerel, dit zou je kans kunnen zijn om dertig minuten alleen te zijn met Jordynn!” Hij stootte me aan.

Ik kon mijn glimlach niet verbergen toen we allemaal weer gingen zitten.

“Wil iemand eerst gaan?” vroeg Demi.

“Dat zal ik doen”, zei Riley.

Mijn zus leunde naar voren en draaide de fles rond. We keken allemaal hoe het op mijn zus, vriendin Leia, terechtkwam.

“Oh hey meid” grijnsde Leia terwijl zij en mijn zus opstonden en op een van de banken gingen zitten.

“Volgende?” vroeg Demi.

“Ik ga” zei Brody.

Brody nam zijn beurt en het landde op Olivia, die bloosde. Brody sprong op en hielp Olivia overeind terwijl ze naar een andere bank gingen in afwachting van het einde van het spel.

“Juist” zei Natalia terwijl ze instapte en haar beurt nam. Het eindigde op Tyler. Ik zag haar teleurstelling, maar hij kon zijn grijns niet verbergen.

“Nou, kan je de bestelling net zo goed houden, jongen volgende?” zei Demi.

Voordat ik de kans had iets te zeggen reikte Spencer naar voren en draaide aan de fles. Ik ademde langzaam in en hield hem vast terwijl ik de fles zag draaien. Het zou of Jordynn of Demi zijn. Dit was mijn beste kans om Jordynn aan te pakken en haar mee uit te vragen. Toen de fles langzamer ging draaien, voelde het alsof slow motion weer begon. Ik staarde toe terwijl de fles stopte bij….

‘Spencer, jij krijgt Jordynn, wat betekent dat ik Jamie krijg.’ zei Demi opgewekt.

De zelfvoldane blik op zijn gezicht zorgde ervoor dat ik hem wilde slaan.

“Ok jongens veel plezier” Demi stond op en pakte mijn hand. “Volg mij.” Ze vertelde het me terwijl ik achter haar aan werd gesleept. Ze nam me mee door haar huis tot we in haar slaapkamer belandden. Het was roze en erg meisjesachtig. Ze duwde me naar binnen, sloot de deur achter zich en deed hem op slot.

“Ik zou niet willen dat iemand bij ons binnenkomt”, grijnsde ze.

“Nou, de laatste keer dat het in mijn voordeel werkte”, grijnsde ik.

“Ben jij niet de grappige en een grote?” Ze trok een wenkbrauw op terwijl ze naar mijn kruis keek. “Denk je dat je er nog een in de tank hebt?”

“Oh, ik weet zeker dat het goed komt.”

“Goed” zei Demi terwijl ze het gat tussen ons dichtte. Haar lichaam drukte snel tegen het mijne terwijl we die avond voor de tweede keer kusten.

Het was weer slordig als voorheen, het was gehaast. Het heeft me echter nog steeds op gang weten te krijgen. Mijn pik groeide snel in mijn broek terwijl hij tegen mijn boksers drukte.

Demi’s tong wervelde om de mijne toen haar hand mijn kruis vond. Ze kreunde in onze kus terwijl ze mijn bobbel vastpakte. Ik kreunde van plezier bij haar aanraking.

“Mmmm, je voelt je zeker klaar.”

Ze stortte zich terug in een kus terwijl haar hand mijn pik harder vastpakte. Ik liet mijn handen langs haar lichaam dwalen en ging rechtstreeks naar haar ronde kont. Er was zeker genoeg voor een handvol elk. Het was haar beurt om te kreunen in de kus terwijl ik in haar kontcontroles kneep.

We kusten nog wat langer voordat ze me naar haar bed leidde.

“Laten we die lul nog eens zien” zei ze terwijl ze me in feite terug op haar bed duwde. Ze viel voor me op haar knieën en ging meteen mijn pik uitvissen. Even later was mijn harde pik voor de tweede keer terug in Demi’s handen.

“God, het is net zo moeilijk als voorheen.”

Ik bleef stil toen Demi op en neer begon te aaien. Het was niet zo plezierig als eerder, omdat ze behoorlijk hard trok. Ze deed dit enkele minuten voordat ik voelde dat haar warme, natte mond de eikel van mijn pik bedekte. Haar hoofd bewoog snel op en neer terwijl ze luidruchtig wegslurpte.

“Fuck” ademde ik terwijl ze het grootste deel van mijn lengte in haar mond nam.

Ik pakte haar bordeaux geverfde haar terwijl ik toekeek. Niet dat ik zelf een expert was op dit gebied, maar ik weet niet zeker of Demi veel pijpbeurten heeft gegeven. Ik voelde haar tanden zo nu en dan langs mijn schacht krabben terwijl ze me zoog. Begrijp me niet verkeerd, ik vond het nog steeds geweldig en zou niet zeggen dat ze moest stoppen.

Haar mond ging verder op en neer langs mijn schacht terwijl het gladder werd met haar speeksel. Ze ging nog een paar minuten door voordat ze opstond.

Ze had een roze jurk met één schouder aan die ze van haar schouder liet glijden en vervolgens de jurk naar beneden trok. Ze bukte zich om hem helemaal af te doen en toen ze weer rechtop ging staan, werd ik begroet met haar volledige gezicht. Demi droeg nu alleen nog een bijpassende roze bloemenbeha en slipje. Mijn pik trilde onwillekeurig op de plek die een giechel van haar kreeg.

“Zoals wat je ziet?” Ze poseerde voor me.

“Wie niet” zei ik naar waarheid. Ze had een behoorlijke borstkas die samengedrukt was in haar beha. Ze had een zandloperfiguur terwijl haar heupen zich weer uitbreidden en pronkten met haar ronde kont.

“Laten we jou ook uit die kleren halen.” Ze reikte naar voren en trok mijn spijkerbroek en boxer uit. Ze worstelde om ze uit te krijgen omdat ik mijn schoenen nog had, die ze ook met geweld uitdeed. Ik keek gewoon toe, blij om Demi de leiding te laten nemen. Demi trok toen mijn t-shirt uit en liet me naakt op haar bed liggen.

“Niet slecht Jamie” zei ze terwijl ze me van boven naar beneden bekeek.

“Zelf niet slecht” antwoordde ik zwakjes.

Ze bloosde een beetje voordat ze achter haar reikte en haar beha losmaakte. Ik heb tieten eerder gezien, maar nog nooit zo dichtbij geweest. Demi betrapte me op staren.

“Kan je ze aanraken?”

Ik antwoordde niet, maar reikte naar voren en kneep in haar zachte terpen in mijn handen. Demi kreunde bij mijn aanraking toen haar ogen dichtvielen en haar mond met een zucht openviel.

“Ik hou ervan als ik met mijn tieten speel.”

Ik speel nog wat met ze voordat ik mijn arm om haar rug sloeg en haar tegen me aantrok, waarbij ik onmiddellijk haar tepel in mijn mond zoog. Mijn pik was absoluut keihard, ik ben nog nooit zo ver gegaan met een meisje. Ik voelde de voorvriend eruit sijpelen en langs mijn slanke pik lekken.

“Mmm, je weet hoe je een meisje een goed gevoel moet geven” kreunde Demi terwijl ze haar tiet verder in mijn mond zoog. Mijn tong sloeg tegen haar harde kleine knobbeltje.

Demi’s hand hield mijn hoofd stevig vast terwijl ik haar met haar eigen hand met haar vrije tiet zie spelen. Ik maak een beweging met mijn hand op haar rug en laat hem naar haar kont glijden. Het voelt zacht aan en ik knijp er stevig in met mijn hand.

“Uh god Jamie” kreunde Demi terwijl haar lichaam nog meer tegen me aan drukte.

Ik hield van het gevoel en de ervaring van het verkennen van mijn eerste vrouwelijke lichaam, maar mijn pik begon pijn te doen om vrij te komen. Hoezeer ik ook voelde dat Demi overal voor in was, ik was te nerveus om de stap te zetten en voelde me zelfverzekerder door haar dingen te laten dicteren.

Mijn wensen werden minuten later ingewilligd.

“Heb je bescherming?” Ze fluisterde bijna.

Ik trok me weg van haar in een bijna angstachtige staat, “shit nee dat doe ik niet !!”

Mijn hart begon te kloppen, ik wist dat ik vanavond naar Demi’s feest zou komen, maar ik had nooit gedacht dat ik zoveel geluk zou krijgen. Mijn kansen om voor de eerste keer seks te hebben vliegen snel weg.

“Ik heb wat” fluisterde ze.

“Thank fuck” fluisterde ik inwendig.

Demi trok zich terug en ik liet haar met tegenzin los. Ik vond het erg leuk om haar aan te raken en reacties van haar te krijgen, maar ik was klaar om mijn maagdelijkheid te verliezen.

Demi liep naar haar nachtkastje en opende de kleine bovenste la. Ze draaide zich weer naar me toe met het kleine vierkante pakje in haar hand.

“Mijn ex-vriendje was iets kleiner dan jij, maar het zou toch moeten passen. Hoe heb je er eerder een gebruikt?’

Ik voelde mijn wangen fel rood worden en wendde mijn blik af, “nee”, antwoordde ik eenvoudig.

“Jamie? Ben je maagd?” Er was geen kwaad in haar stem.

“Niet lachen…”

“Waarom zou ik lachen?” Ze grinnikte. “Ik ben meer dan wat dan ook verrast, ik bedoel, als de andere meisjes wisten wat je tussen je benen had, zou je er geen zijn.”

“Heeft u er geen last van?”

“Oh schat nee, het is goed, we gaan dat toch veranderen. Kom voor me op.”

Ik deed wat me werd gezegd en ging naast haar bed staan. Demi kwam naar me toe en knielde voor me neer. Ze scheurde het zilveren pakje open en haalde het condoom eruit. Met een beetje moeite kreeg ze het condoom om alsof het voor mij iets kleiner was.

“Nu ga ik liggen, jij gaat erop zitten en tussen mijn benen.”

Demi stond op en deed haar slipje uit voordat ze op het bed klom. Nerveus volgde ik.

We kwamen in positie terwijl ik mezelf bij mijn armen boven haar hield.

“Nu zal ik je naar binnen leiden, maar dan is het aan jou!”

Ik knikte terwijl ik naar beneden keek en zag hoe ze mijn pik vastpakte en trok en me naar haar toe leidde. Ik liet mijn heupen zakken toen ik voelde hoe mijn bedekte pik haar aanraakte. Even later voelde ik de eikel van mijn pik in haar warmte komen.

“Fuck” hijgde ze terwijl ze losliet. “Ok, zink nu maar in.”

Ik deed wat me werd gezegd en liet mijn heupen naar haar zakken.

“Holy shit” ademde ze toen ik haar hete kutje voor de eerste keer voelde. Ik duwde mijn pik zo ver als ik kon en hield mezelf daar. Ik probeerde een grijns in te houden terwijl ik afscheid nam van mijn maagdelijkheid.

“God, je bent grote Jamie, geef me een seconde, dan wil ik dat je me zo hard als je kunt neukt!”

“Ok” zei ik eenvoudig en wachtte op haar teken. Toen het zover was, begon ik mijn heupen te pompen.

Holy fuck, dit was gemakkelijk een van de beste gevoelens van mijn leven. Masturberen is geweldig, maar dit is verdomd geweldig.

Ik kijk naar het sexy lichaam van Demi, wiens mond wijd open staat terwijl ze kreunt van genot. Ik word aangespoord en neuk haar met al mijn macht.

“Fuck ja Jamie, fuck fuck fuck” roept ze.

Ik grom van inspanning terwijl ik naar binnen en naar buiten schuif. Haar benen zijn om me heen gehaakt terwijl haar handen haar stuiterende tieten vasthouden.

Ik wou dat dit voor altijd kon duren, maar daar was geen kans op. Ik duwde harder en even later zonk ik in haar weg terwijl ik hard in het condoom kwam.

Ik kreunde luid toen Demi het uitschreeuwde terwijl ik het condoom vulde.

Schuldgevoel begon door me heen te razen, gevolgd door schaamte. Het moet maar een paar minuten zijn geweest. Ik trok me langzaam uit haar en zonk terug op het bed.

“Sorry” mompelde ik terwijl ik naar het condoom keek dat laag over mijn pik hing, het uiteinde overvol met sperma.

“Hè?” Ze hijgde.

“Sorry dat het zo snel ging.”

“Oh schat, we zijn nog niet klaar!” Ze ging rechtop zitten en kuste me diep op de lippen, haar tong verkende mijn mond.

“We hebben de eerste van de weg.”

Ze keek naar mijn pik en bijna net zo vakkundig als ze hem had omgedaan, deed ze het condoom af zonder iets te morsen. Ze bond het vast en gooide het in een prullenbak.

“Tenzij je niet meer wilt gaan?” Ze trok haar wenkbrauw naar me op, met een wrange glimlach.

“Absoluut” zei ik zwakjes waarop ze giechelde.

We kusten nog een tijdje terwijl ze mijn pik weer op volle sterkte bracht. Ze wikkelde het weer in een ander condoom, maar deze keer lag ik op mijn rug en ze ging bovenop me liggen.

Wat een ervaring om deze schoonheid op mij te zien rijden. Ze was geen maagd en wist hoe ze een lul moest berijden. Ik hield het deze keer veel langer vol en nadat ze me bereed, neukte ik haar op handen en voeten voordat ik net zo hard klaarkwam. Deze keer kwam Demi ook, het werd mij alleen bevestigd door haar vocale geschreeuw.

“Oh fuck, ik kom klaar”, riep ze en dat was wat me echt over de rand stuurde.

Opnieuw zonk ik terug op het bed, maar deze keer in een veel gelukkiger humeur en een grijns op mijn gezicht.

Demi lag nu op haar rug terwijl ik haar borsten langzaam zag stijgen en dalen met haar ademhaling.

“Helemaal niet slecht Jamie”, zei ze.

“Blij dat ik naar je feest kwam.”

“Ik ook!”

We zaten nog een paar minuten voordat ik het condoom verwijderde terwijl ik hetzelfde deed als Demi. We stonden allebei op en kleedden ons aan.

Ze zei niets toen ze me weer kuste. Deze was net zo gepassioneerd en hongerig als voorheen, maar een beetje malser.

“Laten we terug naar beneden gaan, dat is zeker ongeveer dertig minuten geleden.” Ze pakte mijn hand en leidde me terug naar de kelder.

Als we weer beneden zijn, zijn er maar drie mensen. Mijn zus, Leia en Tyler. Mijn zus en Leia zitten gezellig op de ene bank en Tyler op de andere zit met hen te kletsen. Het chatten stopt als we hun ooglijn binnengaan.

“Welkom terug jullie twee” zegt Riley met een grijns. “Ik zie dat jullie twee plezier hebben gehad!”

Mijn wangen brandden weer rood toen Demi antwoordde: “Waar is de rest?”

Ik ving de blik van Tyler die een enorme grijns op zijn gezicht had en naar me knipoogde.

“Ze vertrokken allemaal na de dertig minuten.” Mijn zus antwoordde.

“Het is toch maar dertig minuten geleden?” verklaarde Demi een beetje geschrokken.

De drie begonnen te lachen toen Leia nu zei: “Het is bijna een uur geleden!”

“Geen sprake van” antwoordde Demi.

‘Mijn man’ barstte Tyler uit.

“De tijd vliegt als je plezier hebt” zei Riley tegen Demi maar knipoogde naar me.

Demi en ik bloosden allebei toen ze zich bij de meisjes op hun bank voegde en ik naast Tyler ging zitten.

“Jij lucky bastard” stootte hij me aan zodra ik ging zitten.

“Wat kan ik zeggen” antwoordde ik zelfvoldaan schouderophalend.

“Hoe ging het met Natalia?” vroeg ik snel, hopelijk verlegde ik de aandacht van mij.

“Om eerlijk te zijn was het geweldig totdat je terugkwam”, lachte hij.

“Hoe is het gebeurd?” Ik vroeg.

“Nou, ze was niet zo enthousiast om mee te beginnen, maar met een beetje charme hebben we gezoend en toen gaf ze me een handjob met haar tieten eruit. Was best fantastisch. Ik had haar echter graag willen neuken.” Hij grijnsde.

“Ik wed dat je dat zou doen.” Ik stootte hem terug.

“Dus wat is er tussen jou en Demi gebeurd?”

“We hadden seks” antwoordde ik zwakjes.

“Ja nee shit, wat is er gebeurd?”

“Ik zeg niet wanneer ze daar is!” fluisterde ik hem hard toe.

“Prima” hijgde hij. “Hé Demi, hoe was mijn man in de zak?”

“Wat verdomme Tyler?” Ik spuugde naar hem.

“Wat” haalde hij verdedigend zijn schouders op.

“Ja, hoe was mijn broer in de zak?” vroeg Riley.

“Riley?” Ik keek haar geschokt aan.

Demi bloosde, maar niet zo roodgloeiend als ik.

“Hij was niet slecht” sprak Demi, een lichte twinkeling in haar ogen naar mij toe.

“Niet slecht?” Tyler zei: “Geen sprake van, ik weet dat hij beter zou zijn dan ‘niet slecht’!” Hij imiteerde de stem van Demi op het einde.

“Oh wauw is dat de tijd, ik moet gaan” Ik stond op “en je gaat met me mee” Ik trok Tyler met me mee.

Ik liep naar de trap en liep naar boven, ik hoorde Tyler achter me roepen. “Geweldig feest Demi, we hadden een geweldige tijd, ik weet dat je het deed!”

‘Ik ga hem vermoorden’, zei ik tegen mezelf.

“Wat was dat verdomme?” Ik schreeuwde tegen hem toen we op straat kwamen.

“Wat?” Hij haalde weer zijn schouders op.

“Dat was verdomd gênant!”

“Kerel, je bent je maagdelijkheid kwijt! Het is een tijd om te vieren”, glimlachte hij.

Ik kon niet boos op hem zijn, hij had toch gelijk. Mijn uitdrukking verzachtte.

‘Kijk, daar is hij. Hoe was het?”

“Behoorlijk verdomd geweldig om eerlijk te zijn. Toegegeven, ik was de eerste keer heel snel.”

“Eerste keer?” vroeg hij geschokt.

“Ja, we hebben twee keer seks gehad!”

“MIJN MAN” hij omhelsde me.

In de meeste samenlevingen is het bijzonder voor een vrouw om haar maagdelijkheid te verliezen aan iemand om wie ze geeft. Voor jongens is het een glorieus moment en het maakt ze vaak niet uit met wie. Een extra bonus dat het iemand was die zo heet was als Demi.

Tyler nam me mee naar huis in zijn rode Ford F-150, geen slechte truck voor een achttienjarige die ik ken.

Het was al erg laat tegen de tijd dat ik thuis was, dus mama en papa zouden goed slapen. Ze waren behoorlijk ontspannen met regels en beperkingen. Ze waren ooit tieners, dus ze weten hoe we denken en werken. Zolang we niet pissig waren en een open boek, eerlijke relatie met hen hadden, waren ze best cool over de meeste dingen. Ze wisten dat we op het huisfeest van Demi waren, dus verwachtten ze ons niet te vroeg thuis. Riley bleef toch logeren.

“Hoe was gisteravond vriend?” vroeg papa me toen ik ’s ochtends bij hem en mama aan de ontbijttafel zat.

“Was ok bedankt” Ik haalde mijn schouders op, maar worstelde om mijn grijns te verbergen terwijl ik ging zitten.

“Ik zie die grijns!” Hij straalde, “wie was zij dan?”

“Drik!” Moeder sloeg vader.

“Hé, ik vraag de jongen alleen of hij het naar zijn zin heeft gehad!” Op het laatste stuk knipoogde hij naar me.

‘Jij en ik weten ook precies wat je van plan bent. Als onze zoon gisteravond inderdaad tijd met een jongedame heeft doorgebracht, hoop ik in de hemel dat hij veilig en slim was.” Er was wederzijds begrip in de zaal. Mijn gezicht verborg geen feiten, ze wisten dat ik seks had, maar hoefden het niet te zeggen.

“Ja moeder, dat was ik” zei ik tegen haar.

“Goed, wil je nu extra eieren bij je spek en worst?”

“Ja graag.”

Mam was zo rechtlijnig en niet aanmatigend. Pa aan de andere kant, ik zag dat hij jeukte om meer vragen te stellen.

“Dus wie was zij?” vroeg hij met gedempte stem.

“Tenzij je een pan over je hoofd wilt, zul je onze zoon geen vragen meer stellen over gisteravond?” zei mama zonder zich om te draaien.

“Ugghh” vader zuchtte als een tiener. Toen kreeg hij een duivelse glimlach.

‘Dus Jamie, wat zijn je plannen voor vandaag? Ik ga een speciaal iemand ontmoeten…. Ow ow au” riep hij uit toen moeder hem sloeg met een theedoek.

Ik kon zien dat ze hem niet hard of kwaadaardig sloeg, er was ook een glimlach op haar gezicht dat ze het humoristisch vond. Papa lachte ook.

Na zijn boosaardige beat down het gesprek vloeide als normaal en mama voegde zich bij ons.

Het was middag toen Riley naar huis terugkeerde. Zoals ik al zei, vertrouwden onze ouders ons zodat ze de derde graad niet haalde. Ik was in mijn kamer aan het spelen op mijn gameconsole toen ze op mijn deur klopte.

“Kom binnen” riep ik.

“Hé bro, wat ben je aan het spelen?” Zei ze terwijl ze op mijn bed kwam zitten.

“Niets bijzonders” antwoordde ik terwijl ik het spel pauzeerde en me naar haar omdraaide op mijn zitzak.

“Leuk logeerpartijtje” grijnsde ik naar haar.

“Was ok” grijnsde ze, “Demi is nu enorm verliefd op je!”

“Doet ze het nu?” Ik probeerde het koel te spelen, maar ik voelde mijn wangen een beetje branden terwijl een duizelig gevoel in mijn maag danste. Ik heb nog nooit echt een meisje gehad die verliefd op me was.

“Ja, ze zou niet stoppen met over je te praten.”

“Werkelijk?”

“Ja echt, het is best schattig om iemand over je heen te zien gutsen.”

Ik wist niet wat ik moest zeggen, ik schaamde me een beetje voor haar eerlijkheid, hoe aardig het ook was.

“Wat zei ze?” Mijn nieuwsgierigheid komt door.

“Zo ongeveer hoe schattig en knap je bent, knap, grappig, sterk en hoe groot je bent.”

Het laatste deel wierp me helemaal af. Hoe groot ik was, alsof ze hen over de seks vertelde.

“Oh…”

“Ze vertelde hoe het je eerste keer was en hoe natuurlijk je bent.”

“Riley ik…”

“Maak je geen zorgen bro, ik wist dat je voor vanavond nog maagd was, het is cool. Het is eigenlijk best wel lief. Ik mag Demi en ik ben blij dat ze je eerste was.’ Zei ze oprecht.

“Jij bent?”

“Ja natuurlijk” glimlachte ze breed. ‘Zij is heet, jij bent heet. Maak een leuk stel!”

Noemde mijn zus me net heet?

‘Ze wilde dat ik je haar nummer gaf en dat je haar een keer moet bellen.’ Riley overhandigde me toen een stuk papier met inderdaad het telefoonnummer van Demi;

‘Ik heb veel lol gehad, bel me maar eens, kusjes Demi’ met een liefdeshart ernaast.

“Weet je zeker dat?”

“Zeker over wat?”

“Zeker dat je het niet erg vindt dat ik een van je beste vrienden zie?”

“Natuurlijk niet, ik wil je gelukkig zien bro en ik denk dat Demi goed voor je zal zijn. Zeker met alle activiteiten die jullie twee ook op je eerste nacht hebben opgestaan.” Ze wierp me een knipoog toe die me vertelde dat Demi haar alles had verteld.

Weer voelde ik mijn wangen branden.

“Hoe dan ook, ik laat het aan jullie over” zei ze terwijl ze van mijn bed sprong.

“Later bro” zwaaide ze achter zich toen ze mijn kamer verliet. Ik zwaaide woordeloos terug terwijl ik naar het stuk papier keek.

Een paar uur later hoorde ik mijn naam worden genoemd toen ik de trap af werd geroepen en naast Riley ging staan ​​die er al was.

“Ok, er staat geld op het aanrecht voor het avondeten” begon mama terwijl papa haar hielp met haar jas. Ik moet toegeven, zelfs op mijn moeders leeftijd zag ze er nog steeds geweldig uit en ze zag er nog beter uit, helemaal gekleed.

‘Je vader en ik gaan vanavond uit voor een date night. Jullie kennen allebei de regels!” Ze kwispelde met haar vingers naar ons allebei.

“Ja mam” antwoordden we allebei in eenheid.

“Geen feestjes alsjeblieft”, voegde ze eraan toe.

“Ik zou er niet van dromen” glimlachte Riley.

“Goed nu hebben jullie allebei de leiding, dus gedraag je alsjeblieft” zei ze terwijl ze ons allebei hartelijk omhelsde en ons op het voorhoofd kuste.

“Als je feestjes hebt, zorg er dan voor dat ze extra drank meenemen.” Papa maakte een grapje, wat hem een ​​harde klap van mama opleverde.

We wuifden onze ouders weg voordat we ons terugtrokken in onze grote familiekamer.

“Pizza cool met jou?” vroeg Riley.

“Ja, daar ben ik goed in”, beaamde ik. “Wanneer wil je bestellen?”

“Ik heb nu behoorlijk honger?”

“Cool, ik zal het dan bestellen.”

We zaten en keken gedachteloos tv, praatten een beetje totdat de deur ongeveer een uur later ging.

“Heb je zin om met mij een film te kijken?” vroeg Riley terwijl we voor de tv gingen zitten.

“Ja zeker, wat je wilt kijken.”

“Ik heb er een in gedachten, ik denk dat je het leuk zult vinden” antwoordde ze zonder me aan te kijken en ging ernaar op zoek en plakte het op.

Toen ze het vond, zei ze niets anders dan terwijl ik las en zag wat het was. Veel vragen begonnen door mijn hoofd te schieten. Ik heb de film niet gezien, maar ik heb er wel van gehoord. Het is een romantische film, maar ik heb het heel visueel gehoord met veel seksscènes.

“Is dit oké?” Vraagt ​​ze nonchalant.

“Eh ja zeker, ik heb het nog niet eerder gezien.” zei ik voordat ik een hap pizza nam.

“Dat heb ik, je zult het leuk vinden” ze wierp me een grijns toe.

Ongeveer dertig minuten in de film en ik voelde me super ongemakkelijk. Mijn lul was de afgelopen tien minuten hard geweest en ik deed mijn best om hem te verbergen met de pizzadoos. Ik keek naar Riley en ze keek aandachtig toe, tot mijn verbazing lag haar linkerhand tussen haar benen.

‘What the fuck’, dacht ik bij mezelf, speelde ze met zichzelf? Ik probeerde me op de film te concentreren, maar ik merkte dat ik constant naar Riley keek. Mijn lul was nu keihard.

Ik hoorde heel zacht gekreun uit haar richting komen terwijl haar lichaam een ​​beetje bewoog.

Uiteindelijk was de film afgelopen en wilde ik naar mijn kamer rennen en woedend masturberen, maar als ik opstond, zou Riley mijn erectie zeker opmerken. Mijn broek zat strak en ze zou de omtrek gemakkelijk zien.

“Mmm dat was een goede film” zei ze met een lichte kreun. “Heb je ervan genoten?”

“Ja, het was goed.”

“God, het was meer dan goed.” Ze stond op en voordat ik kon reageren liep ze naar me toe en nam de pizzadoos mee. Ik trok mijn benen op de bank om te proberen de tent in mijn broek te verbergen terwijl Riley de pizzadozen meenam naar de keuken.

Toen ze terugkwam was ik verrast dat ze nu op dezelfde bank zat als ik als tijdens de film dat ze op de andere bank tegenover me had gezeten.

“Ik moet eerlijk zijn Jamie.” Ze zei dat ze me niet aankeek. “Ik heb die film niet voor niets opgezet.”

“Ik had gisteravond plezier op het feest van Demi en heb genoten. Toen we de fles draaiden en moesten kussen, vond ik het leuk. Ik vond het leuk. Toen we allemaal samen gingen en jij met Demi ging en ik met Leia omging. We hebben gezoend en een beetje gek gedaan.” Haar lichaam verschoof alsof ze zich het moment herinnerde.

‘Toen we bij Demi logeerden, bleef ze maar over je praten. Ze vertelde ons in detail over wat jullie ook hebben bedacht. Ze beschrijft ook hoe goed je bent uitgerust.” Ze zweeg toen haar blik naar mijn kruis werd getrokken.

“Riley, waarom… waarom vertel je me dit allemaal?”

“Sinds we gezoend hebben, wil ik het opnieuw doen. Dan heeft Demi het allemaal over jou, ik kan niet stoppen met aan je te denken.’

“Riley weet je wat je zegt?”

“Jamie ik…. Ik wil jou…”

Ik stond versteld. Waar is ze verdomme in godsnaam serieus, is ze mentaal? Er gingen zoveel gedachten door mijn hoofd. Wat zeg ik zelfs.

“Wil je mij?” Ik hoorde mezelf zeggen.

“Ja, ik ben supergeil en het is al een tijdje geleden dat ik ben geneukt.” Ze vertelt me.

“Er is toch zeker een jongen met wie je zou kunnen afspreken?”

“Ik zou het kunnen, maar ik wil het ook niet. Zoals ik al zei, ik vond het leuk toen we kusten en ik wil het nog een keer doen.”

“Riley, ik weet het niet…”

“Eén kus, als je het niet leuk vindt of ervan geniet, laat ik je met rust en praat er nooit meer over.” Ze keek me recht in de ogen. Ik voelde mezelf wegsmelten bij haar blik.

Ik antwoordde niet meteen. Gisteravond was leuk en niets ernstigs, maar toegegeven, ik vond het leuk om haar te kussen en wil het nog een keer doen, maar dit kan een gevaarlijke weg zijn. Een weg broers en zussen zouden niet naar beneden moeten gaan. Ik heb erover gediscussieerd, maar ik vond het antwoord eenvoudig.

“Ok, één zou geen kwaad kunnen” antwoordde ik.

Riley glimlachte toen ze dichter naar me toe kwam, ik sloeg mijn blik naar haar lippen terwijl ze dichterbij kwam. Ik weet niet waarom, maar ik was nerveus. Ik beefde een beetje. Opwinding raast door me heen.

Ik sloot mijn ogen toen ze centimeters verwijderd was. De kus was aanvankelijk teder. Het stuurde een sensatie door me heen. Ze trok zich niet terug en ik ook niet. Ik wilde ook niet, eerst gingen haar lippen een beetje van elkaar en al snel volgden de mijnen. Even later waren we aan het vrijen. De tong van mijn zus in mijn mond en ik accepteerde het graag. Haar handen vonden me en ik reikte naar haar en trok haar instinctief naar me toe.

Onze ademhaling was zwaar toen onze lichamen nu samensmolten, mijn armen om haar middel geslagen en zij ze om mijn nek. Ik was verloren in de tijd, ik heb nog nooit zoveel meisjes gekust in de afgelopen paar dagen in mijn leven, maar dit was iets anders.

Uiteindelijk gingen we uit elkaar toen ik diep inademde. Rileys ogen waren nog steeds gesloten.

“Oh Jamie, dat was zelfs beter dan gisteravond.” Ze opende haar ogen en keek me aan.

“Riley, dat was… ongelooflijk.”

“Heb je er dan van genoten?” Ze grijnsde.

“Je weet dat ik het deed”, bekende ik.

Zonder woorden omhelsden we elkaar weer. Deze keer klom ze bovenop me en schrijlings op mijn middel. Haar kruis drukte onmiddellijk tegen me aan.

“Oh mijn god, je voelt je zo hard!” Ze ademde.

“Ik ben al tijden hard geweest om naar je te kijken!” Ik zeg het haar.

“Ik kon het niet helpen mezelf aan te raken, ik raakte een beetje opgewonden.” Riley begon me weer hongerig te kussen.

We maakten het uit voor ik weet niet hoe lang, maar hoe langer het duurde, hoe langer ik wilde dat het zou duren, maar ik had meer nodig. Mijn pik deed echt pijn van de pijn. Haar gewicht ertegen hielp helemaal niet.

Riley verbrak de kus en zei me gewoon dat ik haar moest volgen toen ze van me afstapte en me bij mijn arm trok. Ze rende bijna naar haar kamer. Haar deur werd dichtgeslagen en ze gooide me naar het bed.

“Ga naakt”, beval ze me. Ik deed wat me werd gezegd. Seconden later stond ik naakt voor mijn al even naakte zus. Verdomme, ze was heet. Zoals ik al eerder zei heeft ze een geweldig lichaam, slank en gebogen op de juiste plaatsen. Haar tieten waren mooi, groot en zaten hoog. Mijn pik staat nu volledig in de houding en wijst naar haar.

‘Demi loog niet,’ zei ze met opgetrokken wenkbrauwen. Ze liep naar me toe, haar ogen op mijn pik gericht. Ze stak haar hand uit en raakte het aan en het trilde onwillekeurig. Het hoofd glinstert van het voorvocht.

“Fuck” ademde ze, haar vingers wikkelden zich om de stijve schacht en kneep erin. Haar ogen werden groot bij het harde verzet.

“Het voelde groot door de broek heen, maar dit is indrukwekkend.” Haar ogen waren nog steeds op mijn blote mannenvlees gericht. Haar behendige vingers wikkelden zich er nog steeds omheen en streelden het langzaam.

“Ik denk dat we het voorspel kunnen overslaan”, zei ze terwijl ze me naar het bed leidde en me begeleidde om te gaan liggen. Ze klauterde bovenop me en kwam snel in positie.

“Ik ben hier meer dan klaar voor.”

“Wacht ik heb geen condoom” Ik hield protesterend mijn hand omhoog.

“Aww maak je geen zorgen Jamie, in tegenstelling tot Demi, ben ik aan de pil, dus het is goed”, vertelde ze me terwijl ze zichzelf boven me zweefde. Ik kon de warmte van haar kutje voelen terwijl het tegen het hoofd van mijn pik streek. Ik denk niet dat ik ooit niet opgewonden zou raken voor seks. Even later liet mijn zus zich op mij zakken en mijn pik gleed in haar.

“Fuccckkk” kreunden we allebei tegelijk toen we een barrière overstaken die nooit kon worden hersteld. De hele taboesituatie maakte het zoveel erotischer. Mijn zus bereed nu mijn pik en ik vond het heerlijk. Mijn pik pulseerde in haar en het wiegen van haar heupen die tegen me aan knarsen voelde fenomenaal.

“Oh mijn god” kreunde Riley terwijl haar lichaam langzaam op en neer ging bovenop me. Er was geen grote snelheid voor ons en dat beviel me prima. Haar kutje greep me stevig vast en als ze snel ging, zou ik het niet lang volhouden.

“Oh Jamie” haar handen strelen haar lichaam terwijl ze genoot van het gevoel van mijn pik diep in haar seks.

Mijn handen rusten op haar bovenbenen, bij haar heupen, terwijl ik ook genoot van het sensationele gevoel en de zachtheid van haar huid.

“Dit is geweldig Jamie, maar ik kan het niet aan” vertelde ze me terwijl ze me nu sneller begon te neuken. Haar heupen gingen omhoog en stuiterden naar beneden terwijl mijn schacht in en uit haar gleed.

“Fuck” kreunde ik terwijl mijn zus zichzelf op mijn mannelijkheid bleef spietsen.

“Demi had gelijk”, kreunde ze, “je voelt je echt goed, echt goed.”

“Uh fuck Riley” kreunde ik.

Het feit dat mijn zus me neukte en over een ander meisje praatte was allemaal heel nieuw terrein voor mij en ik vond het geweldig. Riley was zo mooi, sexy en geweldig. Ik hield van haar als een zus, maar op dat moment vond ik een nieuwe liefde voor haar.

Ze bleef met tempo bovenop me stuiteren en mijn einde kwam steeds dichterbij. Ik wilde niet dat deze eerste keer samen zo snel zou eindigen.

“Riley, ik ga… cummmmm” sprong het met verbazing over me heen toen ik het vlees van mijn zussen vastpakte en mezelf tegen haar aan ramde. Mijn pik barstte diep in haar seks uit terwijl mijn sperma naar buiten stroomde.

“Uggh heilige shit” riep ze terwijl mijn heupen de laatste druppels sperma eruit pompten. Haar benen knepen aan weerszijden van me terwijl ze haar handen op mijn borst sloeg.

Ik liet toen mijn greep los en liet me met een diepe zucht in bed zakken. Haar lichaam zit nog steeds stevig vast aan het mijne.

“Dat was…”

“Ik weet dat het me spijt” flapte ik eruit.

“Geweldig!” Ze huiverde een beetje. “Je kwam zo veel in me, ik kan nog steeds voelen hoe hard je pik is!”

Het was waar, toen ik eerder was gekomen, zou ik normaal gesproken snel leeglopen na mijn komst, maar ik voelde het zelf dat ik nog steeds hard was. Als keihard in het poesje van mijn zus die nu tegen me begon te malen. Langzaam ronddraaien.

“Ik ben nog steeds hard” zei ik stom van ongeloof.

“Nou, misschien had ik daar iets mee te maken.” Ze grijnsde, haar ogen gesloten en haar handen nog steeds op mijn borst.

“Wat bedoelt u?” vroeg ik naïef.

“Ssshhhh” ze hield haar wijsvinger tegen mijn lippen terwijl haar heupen weer begonnen te stuiteren, sneller deze keer. “Geniet gewoon van deze broer, maak je geen zorgen om als eerste te eindigen.”

Mijn innerlijke tandwielen klikten in elkaar en ik besefte wat ze bedoelde. Ze moet iets in mijn drankje hebben gedaan toen we de pizza’s aten. Om eerlijk te zijn stoorde het me niet eens, dit was voor onze wederzijdse voordelen en op dit moment plukte ik de vruchten.

Ik liet Riley langzaam op me rijden en liet haar de snelheid bepalen. Ik streelde opnieuw haar dijen. Op dat moment voelde het alsof we de liefde bedrijven. Een hele nieuwe bewondering voor mijn zus vervulde me toen ik haar in een nieuw licht zag. Terwijl ik naar haar keek, nam een ​​drang in mij het over en ik pakte haar heupen vast. Ik tilde haar een beetje op van het bed en begon haar met geweld te neuken.

“Oh uh uh yesss Jamie” riep ze in de plotselinge verandering van tempo.

Ze probeerde me vast te houden voor evenwicht, maar ik nam de volledige controle over en haar armen vielen gewoon langs haar zij.

Ik keek naar haar gezicht de hele tijd dat ik haar neukte. Het was gepleisterd in extase toen haar mond openviel en korte snikken ontsnapten.

“Oh mijn god, ja neuk me, neuk meeeee” gilde ze terwijl haar lichaam stijf werd en ik haar kutje rond mijn pik kon voelen krampen.

“Shit” siste ik tussen mijn tanden door terwijl ik toekeek hoe mijn zus op mijn pik klaarkwam. Het was een site die ik nooit zal vergeten en die ik hopelijk nog eens zal zien.

Toen ze eenmaal van haar high was teruggekomen en enigszins bij zinnen was, viel ze naast me en voordat ik wist wat er aan de hand was, verdween mijn pik in haar mond.

“Uh fuck” kreunde ik terwijl mijn zus hongerig aan mijn pik zoog. Ze proefde onze gecombineerde vloeistoffen en voor zover ik kon zien was ze er dol op. Haar haar viel als een waterval om haar gezicht, maar gelukkig zat ik op de eerste rij bij de show.

Riley was veel beter in het zuigen van een pik dan Demi. Het kan zijn uit meer ervaring, met jongens of speelgoed. Ik heb online video’s gezien van meisjes die het met hun speelgoed doen, er vaak over afgetrokken. Maar ik denk dat ik niet meer in mijn eentje hoef af te trekken.

Haar hoofd bleef op en neer bewegen terwijl ze met gemak het grootste deel van mijn lengte innam. Haar lippen wikkelden zich stevig om mijn schacht terwijl ze me in feite inhaleerde.

Het duurde nog een paar minuten totdat ze me losliet en naar me opkeek.

“Neem me van achteren” zei ze met een zwoele stem.

Ik grijnsde en knikte toen we allebei opstonden. Riley ging op handen en knieën zitten. Ze kromde haar heupen om haar kont beter voor mij te presenteren. God, het was een ongelooflijke site. Ik liep achter en begeleidde mezelf naar huis.

“Eh ja!” Ze kreunde toen mijn pik diep in haar gleed.

Ik pakte de heupen van mijn zus vast en begon haar hard te neuken. Het idee van vrijen was op dit moment verdwenen. Op dit moment was ik haar aan het neuken met al mijn kracht. Op dit moment was ze niet mijn zus, ze was het lekkerste stuk kont dat ik waarschijnlijk ooit zal hebben en een soort innerlijke man wilde haar opeisen.

“Holy fuck Jamie, je neukt me zo goed!” Ze huilde.

Haar luidere kreten van plezier spoorden me aan. Er was iets in mij dat haar het gevoel wilde geven dat dit de beste neukbeurt was die ze ooit zou hebben, of beter gezegd, dat ik de beste neukpartij was die ze ooit zou hebben. Het heeft een aantal diepe gevoelens ontgrendeld die ik al zo lang naar mijn zus verlangde.

“Oh mijn god, oh mijn god” riep ze terwijl ik meedogenloos tegen haar aan sloeg. Mijn lichaam botste tegen het hare terwijl ze worstelde om zichzelf overeind te houden.

Ik sprak geen woorden, maar kreunde luid als een wild dier. Ik verplaatste toen mijn greep iets naar haar kont en hield me stevig vast, haar naar me toe trekkend.

“Ik ga weer klaarkomen, blijf doorgaan” kreunde ze terwijl ze op haar ellebogen viel.

Ik bleef zo ​​lang mogelijk doorgaan voordat ik mezelf zo diep als ik kon in haar ramde en hard kwam.

“Uuuuuhhhhhhhhh” Riley schreeuwde terwijl ze tegelijkertijd een hoogtepunt bereikte. Onze lichamen waren als één verbonden terwijl onze orgasmes zich in haar vermengden.

“Ooooooo” kreunde ze terwijl ze haar orgasme uitreed terwijl ik mijn heupen krachtig pompte en elke laatste druppel eruit kreeg.

Seconden later slaakte ik een diepe zucht toen ik mezelf uit mijn zus trok en terug op het bed viel. Zoete kralen vormen zich op mijn voorhoofd. Ik hijgde zwaar toen Riley zich omdraaide en naast me kwam liggen.

We spraken geen van beiden terwijl we allebei probeerden onze normale ademhaling terug te krijgen.

Ze was de eerste die de stilte verbrak en ze schoot weg van het bed, haar hand langs haar kruis terwijl ze de kamer uit rende.

“Gaat het goed met je?” Ik riep haar na terwijl ik op mijn ellebogen ging zitten.

“Ik ben meer dan oké, ben zo terug.” Ik hoorde haar terug schreeuwen.

Met een schouderophalend ging ik achterover op het bed liggen en sloot mijn ogen, een hele grote grijns op mijn gezicht.

Het was ongeveer vijf minuten later toen mijn zus weer bij me op haar bed kwam.

“Alles goed?” Ik vroeg haar opnieuw.

“Mhmm” knikte ze terwijl ze naast me kroop.

“Wil ik het weten?”

“Gewoon een beetje lekkage” grijnsde ze. “Alles beter nu.” Ze kroop tegen me aan en trok mijn arm over haar heen. Ze trok me verder zodat we in een lepelpositie zaten.

“Ik vind het leuk om met een man te lepelen na seks, maar alleen degenen die ik echt leuk vind en er zijn er niet veel geweest.” Ze zei.

“Dan moet je me wel leuk vinden” plaagde ik.

Ze sloeg me op mijn been en giechelde terwijl ze haar kont tegen me aan drukte. Mijn nog steeds harde pik drukte tussen ons in.

“Eerlijk gezegd was dat de beste neukbeurt die ik ooit heb gehad.” Ze zei.

“Ook van mij.”

“Het verbaast me dat je een maagd bent Jamie.”

“Waarom?” Ik vroeg.

“Demi heeft gelijk, je bent grappig, ziet er goed uit, charmant en niet te vergeten een geweldige kusser en een nog betere neukpartij.”

“Nou, het kwam niet door een gebrek aan proberen.”

“Vertrouw me, je hoeft het niet meer te proberen.” Ze vertelde me.

“Hoewel. Ik weet niet of Demi jou nu helemaal voor zichzelf heeft.’ Ze verschoof zichzelf zodat haar kont tegen mijn pik gleed.

“Dit is een te mooie lul om voor jezelf te houden” ze bewoog haar kont lichtjes op en neer.

“Fuck” kreunde ik. “Ik zou mezelf alleen voor jou houden, Riley, als je het zou vragen.”

“Aww, dat is lief en sexy, maar het is oké. Demi heeft ook haar vulling nodig en ze heeft geproefd, dus ze zal je niet gemakkelijk laten gaan.

Mijn pik gleed tegen haar kont aan en ik wilde zo graag terug in haar zijn.

“Zorg er maar voor dat je wat voor me bewaart!”

“Altijd” beloofde ik haar.

“Goed” ze schoof weg en ik nam de opening. Ik liet mijn pik zakken zodat hij tussen haar benen gleed. Ik voelde haar vingers tegen de punt en terwijl ik naar voren duwde, leidde ze me naar huis.

“Mmmmm ja” kreunde ze toen ik mijn zus weer binnenging.

“Bedrijf met me Jamie, maak me de jouwe.”

Ik deed precies dat en we neukten langzaam voor eeuwen. We haasten ons allebei niet. Genieten van de verbondenheid en nabijheid. Uiteindelijk kon ik het niet meer uithouden en kwam ik weer. We sliepen daarna een beetje, daarna neukten we weer hard en snel voordat we samen onder de douche gingen.

Mijn zus en ik neukten regelmatig, ook al begon ik een relatie met Demi. Demi was geweldig en ik begon van haar te houden, maar ze had niets op mijn zus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *