Cali Carter – Mijn echtscheidings advocaat neuken

0 views
0%

Cali’s vriendje komt over een week thuis van school en ze wil het speciaal maken. Haar vrienden stellen sexy lingerie voor, dus Cali gaat winkelen en kiest iets heets uit. Als ze het probeert, houdt ze niet van hoe het eruit ziet. Het maakt haar zelfbewust over haar lichaam en ze is bang dat het haar vriend zal teleurstellen.

Bezorgd zoekt ze een second opinion, maar de enige die thuis is, is haar stiefbroer. Cali gaat zijn kamer binnen en vindt hem met zijn headset terwijl hij naar porno kijkt. Wat ze niet weet, is dat je naar sexy scènes kijkt en ondeugende gedachten hebt over je sexy stiefzus. Ze vraagt ​​je wat je van haar outfit vindt, of ze er sexy uitziet en of je denkt dat haar vriend het leuk zal vinden.

Je bent sprakeloos, maar ze ziet de grote bobbel in je broek en weet dat je het leuk vindt. Het is lang geleden dat ze haar vriendje heeft gezien, dus Cali besluit je wat te plagen en moedigt je zelfs aan om je pik eruit te halen en hem te aaien. Ze is geschokt om te zien dat het veel groter en dikker is dan dat van haar vriend. Haar kutje wordt nat terwijl ze meer van haar lichaam laat zien.

Ze voelt zich veel beter over haar lichaam, haar outfit en hoeveel ze mannen kan opwinden, ze trekt haar kleren uit en wrijft zichzelf. Je slagen passen bij elkaar en nemen snelheid op terwijl jullie allebei naar een climax haasten. Ze weet dat ze vanaf nu niet eenzaam zal zijn als haar vriend er niet is. Nu met de grote lul van grote broer slechts één deur verder.

From:
Datum: april 19, 2022
Actors: Cali Carter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *