Cherry Kiss en Brunette Milf rijden op dezelfde lul

0 views
0%

Sinds je nieuwe stiefmoeder en haar hete blonde dochter Mia bij je vader zijn komen wonen, wil je dolgraag meer van haar zien. Haar hete coed-lichaam, afgezwakt door jarenlang competitietennis, is gewoon te veel om te weerstaan. Je hebt eindelijk het lef om binnen te sluipen en camera’s in haar badkamer te plaatsen.

De resultaten zijn fantastisch en je hebt hete zusterporno op je telefoon. Alles was perfect behalve het feit dat ze de camera vond en jou confronteerde. Ze heeft je dood en je smeekt je zus om het je vader niet te vertellen. Je hebt geluk.

Ze wil je niet in de problemen brengen en wordt opgewonden door de gedachte dat je naar haar kijkt. Je vader zal nooit weten wat je hebt gedaan, zolang je sexy zus maar neukt totdat ze klaarkomt. Ze haalt je pik eruit en streelt hem terwijl jij naar haar heerlijke kont staart. Mia begint aan je lul te zuigen, waardoor hij tussen haar lippen verdwijnt terwijl ze je aankijkt met een ondeugende blik in haar ogen.

Haar mond voelt goed en haar grote tieten strak om je schacht geperst is genoeg om je gek te maken, maar het beste moet nog komen. Wiebelend uit haar slipje buigt ze zich voorover om haar kont te presenteren en schuift dan haar kutje over je pik. Het voelt zelfs beter dan het lijkt als ze stoom oppikt en haar sappen over je heen verspreidt.

Zus smeekt je om haar harder te neuken, maar niet binnen te komen omdat ze geen anticonceptie gebruikt. Je doet je best, maar kan je niet inhouden en je lading in haar strakke kutje schieten. Voor vandaag was ze gewoon een zus en het heetste meisje van het universiteitstennisteam, maar nu is ze ook de beste seks die je ooit hebt gehad.

From:
Datum: december 1, 2021
Actors: Cherry Kiss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *