Geil zijn zorgt ervoor dat je alles neukt

0 views
0%

Suzy Rainbow woont bij oom sinds ze naar de universiteit ging. Ze hebben een heel speciale relatie en soms brengt ze vrienden mee naar huis die ontdekken hoe hecht ze zijn. Alya Stark komt het weekend doorbrengen met haar nieuwe vriend en het wordt meteen intiem.

Terwijl de meisjes zoenen, merkt Alya dat de oom van haar vriend toekijkt. Het windt haar op als zijn lustvolle ogen haar aankijken. Hij kijkt ook of Suzy’s nieuwe speelkameraadje hot genoeg is voor de pornoserie die hij maakt. Suzy ziet dat hij blij is met haar nieuwe speelkameraadje en begint de mooie studente uit te kleden.

Er zijn leuke nieuwe speeltjes voor de meiden om mee te spelen en Alya weet precies hoe ze de vibrator op Suzy’s geile gaatje moet gebruiken. Ze kijken om te zien of hij tevreden is en weten het meteen als ze hem zijn dikke harde pik zien vasthouden. Suzy heeft er nog nooit een gezien die zo groot is en het maakt haar kutje nog natter als Alya haar vertelt hoe goed het voelt in haar strakke kleine kutje.

Nu begrijpt ze hoe hecht haar beste vriend is met een sexy oudere oom. Ze deelde een tweekoppige dong met haar vriend die haar vertelt dat als hij maar hard genoeg klaarkomt, hij de volgende keer misschien met hen meegaat. Dat zorgt ervoor dat Suzy extra haar best doet om haar nieuwe vriend over het hele speeltje te laten klaarkomen.

From:
Datum: januari 31, 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *