Katie kan het niet helpen, maar neem een ritje op de enorme lul van haar kamergenoot

0 views
0%

Paula Shy is veel veranderd tijdens haar eerste jaar op de universiteit. Haar stiefbroer kan niet geloven hoeveel ze is opgegroeid en kan zijn ogen niet van haar afhouden. Op een nacht terwijl ze aan het douchen is, sluipt haar stiefbroer de badkamer binnen en bespiedt haar naakte lichaam. Dit is zelfs beter dan de porno die je kijkt als je alleen bent. Ze ziet er zo goed uit dat je er niets aan kunt doen en begint je pik te strelen.

Als ze je ziet, is Paula geschrokken maar niet van streek. Als je wilt kijken, vindt ze het niet erg, maar ze helpt je liever. Je pik is hard en ze houdt van de manier waarop hij in haar handen voelt en hoe hij smaakt als ze eraan zuigt. Ze houdt zo veel van je lul dat ze voorover buigt en je smeekt om haar van achteren te neuken.

Ze zijn allebei echt opgewonden als ze haar moeder thuis horen komen. De volgende ochtend ga je Paula’s kamer binnen terwijl ze nog slaapt. Ze wordt wakker en je laat haar poseren voor een paar foto’s. Eerst geschrokken, wordt ze opgewonden als je een vinger van achteren in haar kutje schuift. Het is tijd om af te maken waar ze aan begonnen zijn.

Na een snelle pijpbeurt om je lul nat te maken, gaat Paula er bovenop zitten en slaat haar heupen naar beneden totdat ze elke kloppende centimeter van je stijve in haar voelt. Deze keer is er niemand om je tegen te houden, dus je laat al je verboden lusten op elkaar los. Ze rijdt je helemaal naar de rand en zuigt dan je lading van je lul, geniet van de smaak en belooft dat ze veel meer seks zal hebben nu ze thuis is.

From:
Datum: januari 31, 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *