Rondborstige neukt met man in een poesje bij het zwembad

0 views
0%

Toen u de afspraak maakte om het huis te bezichtigen, zei u tegen uw makelaar dat dit zijn laatste kans was. Hij had je al maanden huizen laten zien en had er nog geen gevonden die aan jouw eisen voldeed. Erger nog, hij was constant te laat voor vergaderingen of annuleerde op het laatste moment.

Je stemde ermee in hem nog een kans te geven omdat hij beloofde dat dit huis perfect was en hij je niet in de steek zou laten. Onnodig te zeggen dat u helemaal niet verrast was toen hij niet op de afgesproken tijd thuis was. Wat wel een verrassing was, was dat hij zijn 19-jarige dochter Adira in zijn plaats had gestuurd.

Ze beloofde je dat haar vader op een andere locatie werd opgehouden, maar dat hij er zo zou zijn. Adira zag dat je van streek was en op het punt stond te vertrekken. Haar vader had haar strikte instructies gegeven om je niet tegen elke prijs te laten vertrekken. De schattige blondine dacht snel na en smeekte je om te blijven. Ze werd flirterig en zodra ze merkte dat je naar haar benen keek, tilde ze haar rok een beetje op.

‘Blijf alsjeblieft. Ik zal je alles laten zien wat je wilt.’ Haar bedelen is schattig en haar parmantige tieten zorgen ervoor dat je gaat zitten kijken. Ze weet dat je meer wilt zien en draait zich om terwijl ze haar rok laat zakken om je haar stevige, strakke kont te laten zien. Als ze ziet hoeveel je van haar wangen houdt, weet Adira dat ze je alles moet laten zien als ze wil dat je blijft.

Ze pronkt met haar netjes geschoren kutje en kleine plukje haar en vraagt ​​je om jezelf alsjeblieft beweeglijk te maken en je pik eruit te halen terwijl ze haar vingers in zichzelf laat glijden. Adira ziet er goed genoeg uit om te eten en al snel komen jullie allebei over je vingers klaar. Op dat moment belde haar vader. Hij wordt nog later. Geen zorgen Adira weet deze verkoop helemaal alleen te sluiten.

From:
Datum: december 2, 2021
Actors: brandi love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *