Striptease is nog maar het begin

0 views
0%

Liya Silver is al zes maanden aan het daten met haar vriend. Dingen waren een tijdje geweldig, maar de laatste tijd lijken ze muf. Bezorgd dat haar man zich misschien gaat vervelen, besluit ze sexy nieuwe lingerie te kopen en hem te verrassen met een speciale avond. Liya past de nieuwe kleding aan en houdt van de manier waarop het bij haar slanke, jonge lichaam past. Ze kijkt naar zichzelf in de spiegel en vindt dat ze er goed uitziet. Maar redelijk goed is niet goed genoeg.

Liya wil net zo heet zijn als de modellen in de porno waarvan ze weet dat haar man kijkt. Ze heeft de mening van een man nodig en roept haar stiefvader binnen en vraagt ​​hem om haar eerlijk te vertellen of ze er sexy uitziet. Je voelt je niet goed om haar zo gekleed te zien, maar je kunt de bobbel in je broek niet verbergen. Als ze ziet hoe je reageert, weet Liya dat ze er sexy uitziet. Als ze je kan opwinden, dan weet ze dat haar vriendje haar wil neuken.

Ze kan zien dat je je ongemakkelijk voelt, maar kan niet stoppen met staren, waardoor ze je alleen maar nog meer wil plagen. Als ze in bed klimt, kan ze je naar haar kont zien staren terwijl ze zich omdraait en haar rug kromt. Ze wordt brutaler en trekt haar topje naar beneden om haar borsten te onthullen. Je blijft staren, dus moedigt ze je aan om je pik eruit te halen en hem voor haar te strelen.

Als ze je zo opgewonden ziet, wordt Liya nat, dus begint ze over haar klit te wrijven om je streling te evenaren. Ze kijkt toe terwijl je pik klopt en je begint te beven voordat je lading over het bed explodeert. Als ze ziet dat haar stiefvader de controle verliest, komt Liya ook tot een climax. Misschien heeft ze lingerie gekocht om de verkeerde man op te winden.

From:
Datum: januari 30, 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *