Mijn dikke kont heeft olie penetratie massage nodig

0 views
0%

De meeste meisjes op Jessica’s universiteit zijn geobsedeerd door twee dingen, winkelen en jongens. Niet Jessica. Ze brengt haar dagen hard studerend door en in haar vrije tijd speelt ze urenlang videogames. Het is niet zo dat Jessica niet van mannen houdt.

Sterker nog, ze is al een paar jaar verliefd op dezelfde. Het is echter niet een jongen op de universiteit die haar slipje helemaal nat heeft, het is haar eigen stiefvader. Ze weet dat het verkeerd is, maar Jessica kan niet stoppen met aan hem te denken en luistert zelfs aan de deur als hij met haar moeder vrijt. Hun gepassioneerde gekreun windt haar op en het enige waar ze aan kan denken is hem alleen te krijgen en hem te laten zien dat ze zelfs beter is dan haar moeder.

Ze speelt altijd haar spelletjes op haar bed, gekleed in schrale outfits, in de hoop dat hij haar zal opmerken als hij langs haar kamer loopt. Op een dag wanneer ze alleen zijn, krijgt vader een kijkje in Jessica’s bijna naakte kont en kan hij niet stoppen met staren naar haar strakke jonge lichaam. Ze merkt dat hij kijkt en weet dat dit haar kans is.

Jessica begint haar kont te schudden en vader uit te nodigen om binnen te komen en met haar te spelen. Hij kan het niet laten en grijpt haar stevige wangen met beide handen vast. Zijn pik is hard en ze smeekt hem om hem in haar te stoppen. Geen van beiden geeft er om hoe verkeerd het is of om gepakt te worden. Ze zijn verloren in het moment en geven toe aan hun wederzijdse lust.

Jessica kan niet geloven dat ze eindelijk vaders grote lul in haar strakke kutje kan voelen en hij kan niet geloven dat ze een nog betere lulzuiger is dan moeder. Dochter berijdt zijn dikke pik en zuigt hem totdat hij in haar mond ontploft. Ze blijft nog meer thuis spelen, maar speelt vanaf nu niet meer alleen.

From:
Datum: december 8, 2021
Actors: Sofia Lee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *