Gina Valentina Geile Amerikaanse tiener Brunettes Intense Pussy

0 views
0%

Laatst hoorde ik vreemde geluiden uit de logeerkamer, dus besloot ik het te gaan bekijken. Het uitzicht dat me begroette toen ik de deur opendeed was ongelooflijk – mijn waanzinnig hete stiefmoeder Lana lag op het bed in sexy zwarte lingerie en deed een camshow voor volslagen vreemden.

Ondanks de drang om gewoon binnen te stormen en haar te vragen wat ze aan het doen was, besloot ik haar een tijdje zwijgend aan te kijken. Ik wist dat ze zo sexy was als de hel, maar het zien van haar slanke lichaam bedekt met niets anders dan slipjes, een beha en kousen was gewoon ongelooflijk en het deed mijn kleine man in de aandacht staan.

Al snel trok Lana haar slipje uit en onthulde haar geschoren kutje voor de camera voordat ze haar vingers erin stopte. Ik kon er niet meer tegen, dus besloot ik haar te laten weten dat ik er was. Natuurlijk verraste en schokte mijn uiterlijk haar en al snel smeekte ze me om mijn vader dit alles niet te vertellen.

Ik stemde ermee in het niet te doen als ze me haar greep zou laten beuken. Dus de smekende uitdrukking op haar gezicht veranderde in een ondeugende en mijn knaller van een stiefmoeder liet haar parmantige tieten los, trok mijn broek naar beneden en begon op mijn harde lid te zuigen. Nadat ze het helemaal nat heeft gemaakt, draaide ze haar ronde billen naar me toe en liet ik haar een tijdje van achteren op haar sappige kutje hameren.

Daarna liet ze me gaan liggen en pijpte mijn stijve stijve nog wat meer voordat ze hem diep in haar druipende natte bever schoof en er zo hard op bereed dat ik op het punt stond om daar en dan klaar te komen. Gelukkig deed ik dat niet en de verrukkelijke Lana besloot de rijpositie te veranderen in een cowgirl-positie. Maar ik naderde mijn grenzen, dus ik liet mijn wellustige stiefmoeder me afzuigen en mijn lul laten exploderen met plakkerig sperma over haar lachende en mooie gezicht.

From:
Datum: december 8, 2020
Actors: gina valentina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *