Drie is een gelukkig gezin!

0 views
0%

Toen Chloe, een bebrilde studente met enorme tieten, terugkwam van de universiteit, trof ze haar stiefbroer een videogame aan op zijn laptop en haar stiefvader die een boek aan het lezen was. Plotseling voelde onze mooie Chloe zich een beetje ondeugend en besloot ze te flirten met haar stiefvader voordat ze hem echt om wat geld vroeg. Terwijl hij haar zachte kont op zijn schoot legde, wist zijn prachtige stiefdochter precies wat ze aan het doen was, terwijl haar vader een stijve kreeg door de warmte en nabijheid van haar ronde lichaam, maar ook door alleen maar naar haar te kijken. De vader stortte in en haalde een bepaald bedrag uit zijn zak, maar de opgestapelde Chloe was er niet van onder de indruk. Omdat ze meer geld wilde, begon ze in zijn zakken te zoeken om zijn pulserende en harde lid te vinden.

De kinky stiefzus voelde de steken van geilheid om haar strakke buik klemmen en draaide zich om om te kijken wat haar broer aan het doen was voordat ze de dikke lul van haar stiefvader eruit haalde en hem in haar mond stopte. Na een tijdje op zijn enorme lul te hebben gezogen, trok Chloe haar shirt omhoog en stopte het tussen haar grote tieten voor een snelle boobjob voordat ze er nog meer op ging blazen. Maar op dat moment verloor haar stiefbroer de wedstrijd die hij speelde, sloot het deksel van de laptop en draaide zich om om te zien hoe zijn vader genoot van een taboe-pijpbeurt van zijn hete stiefzus. Natuurlijk was hij geschokt en begon te zeggen dat dit allemaal verkeerd was, maar de wellustige stiefzus gebruikte haar sluwe charmes en slaagde erin hem te overtuigen om zich bij hen aan te sluiten.

Het was toen dat zijn stieffamilie zich tot een of andere taboe-fratsen keerde toen Chloe om de beurt aan de pikken van haar vader en haar broer zoog voordat ze hen haar kleren uitdeed en haar voluptueuze lichaam in zijn geheel liet zien, terwijl ze haar witte slipje van haar afscheurde. Stiefbroer deed de eerste stap door het druipende natte poesje van zijn prachtige stiefzus van achteren te beuken terwijl haar lippen om de gigantische slurf van zijn vader werden gewikkeld. Toen was het de beurt aan stiefvader en de fantastische Chloe besloot om op zijn stijve pik te rijden in de omgekeerde cowgirl-positie terwijl ze de vleespaal van haar stiefbroer oraal bedient. De twee jongens ramden dit gewelfde schatje vervolgens om de beurt van achteren en lieten haar op hun dikke schachten stuiteren. Tijdens dit alles spoot Chloe verschillende keren, waarbij ze zichzelf, de vader en de zoon, evenals haar omgeving in haar poesjessap bedekte. Helemaal aan het einde liet kinky Chloe haar opgehangen stiefbroer haar mooie gezicht en roze bril bedekken met sperma voordat ze haar geile stiefvader haar gigantische tieten liet douchen met zijn plakkerige sperma.

From:
Datum: november 15, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *