Jonge Latina tiener Ella Cruz – Buitenzwembad seks in POV

0 views
0%

Na een avondje feesten kwam ik thuis met mijn lieve vriendin en mijn schattige stiefzusje. Terwijl mijn zus en ik besloten nog iets te gaan drinken, zei mijn meisje dat ze moe was en ging slapen. We waren aan het praten en aan het dollen toen plotseling de slanke brunette-looker van mijn stiefzus me begon te slaan en langzaam haar shirt naar beneden trok om haar parmantige tieten te onthullen.

Voordat ik me kon oriënteren, zat mijn mooie zus op haar knieën op mijn harde lul te zuigen. Dat zou allemaal prima en dandy zijn als mijn vriendin niet had besloten om op dat moment wakker te worden. Weinig te zeggen dat ze niet blij was met de situatie, maar mijn stiefzus wist haar ervan te overtuigen dat ze zich bij ons moest voegen. En ja hoor, ze tweeën om de beurt pijpen mijn stijve terwijl ze kussen en strippen in het proces.

Toen ze allebei helemaal naakt waren en hun hete lichamen in de open lucht waren, zat mijn bae bovenop me en werd haar kutje gelikt door mijn ondeugende stiefbroer voordat ze mijn lul ging berijden. Natuurlijk zijn we mijn zus niet vergeten, want we mochten allebei haar strakke kutje likken. Al snel was het tijd voor de meisjes om te wisselen en mijn tengere stiefzus te stuiteren bovenop mijn dikke schacht terwijl ze de sappige greep van mijn vriendin likte. De meisjes wisselden nog een keer voordat ze op hun knieën gingen en mijn hengel over hun hele gezicht lieten exploderen.

From:
Datum: november 15, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *