Wrijf het uit als de man weg is

0 views
0%

Van tijd tot tijd experimenteert de begeerlijke lekkernij van een brunette genaamd Lana graag een beetje in haar eentje. Deze slanke dame heeft de neiging om geil te worden door gewoon haar schaars geklede lichaam te onderzoeken en dan beginnen er allerlei ondeugende dingen te gebeuren.

Nadat ze onlangs zwarte lingerie met rode highlights had gekocht, besloot deze verrukkelijke blikvanger om te zien hoe goed ze er naar zou kijken. Om te zeggen dat ze er prachtig uitzag, zou een understatement zijn, vooral omdat het lichaam van deze engel met kleine borsten op zichzelf al aantrekkelijk was.

Beginnend met de hoge hakken waardoor ze er nog slanker uitzag, naar de kousen met rode knopen bovenaan die haar lange en sexy benen omhulden, naar de eigenlijke lingerie die uit slechts één deel bestond en Lana’s gestalte accentueerde , en eindigend met de rode handschoenen aan haar delicate handen, zag alles aan deze foxy moeder er ongelooflijk uit.

Lana begon zichzelf aan te raken en voelde snel de sappen van haar poesjes in haar omhoog komen, dus besloot ze haar parmantige borsten eruit te halen voordat ze in de stoel ging zitten en langzaam haar sappige mof aanraakte. Toen ze het slipje van de lingerie opendeed, maakte ze haar geschoren roze spleet direct beschikbaar voor haar gehandschoende vingers. Het duurde niet lang voordat Lana al haar lingerie uitdeed en meteen begon te wrijven over haar kutje.

Terwijl de druk groter en groter werd, vingerde onze lieftallige Lana haar natte kutje sneller en sneller totdat ze letterlijk trilde van het orgasme en een luide kreun van genot ontsnapte aan haar wellustige lippen.

From:
Datum: november 15, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *