Latina rondborstige hard geboord door zwarte wachter

0 views
0%

Emily Bright is een hardwerkende carrièrevrouw met veel op haar bord. Haar recente huwelijk heeft haar ook een nieuwe stiefzoon gegeven die gewoon niet gemotiveerd lijkt te zijn. Hij blaast constant zijn college-lessen af, zodat hij de hele dag kan zitten en videogames kan spelen. De luie jongeman kan niet eens de moeite nemen om zichzelf op te ruimen.

Wanneer Emily zijn vuile was begint op te rapen, ziet ze hoe zoon een foto van haar kont maakt terwijl ze voorovergebogen is. Geschokt, maar ook gevleid dat hij zo naar haar kijkt, formuleert Emily een plan. Met haar man weg voor zaken heeft moeder niet de normale lul die ze gewend is.

Ze kan wel een jonge harde lul gebruiken en is van plan de verleiding van haar lieve lichaam te gebruiken om de jonge zoon te motiveren om in het huis te helpen. Hij heeft zeker geen bezwaar tegen haar plan, vooral niet wanneer ze haar getalenteerde lippen om zijn vlees wikkelt en begint te zuigen. Als hij eenmaal goed en klaar is, gaat Emily op zijn harde jonge pik zitten en begint te rijden.

Net als het heet en zwaar wordt, gaat haar telefoon. Het is haar man. Plotseling overmand door schuldgevoelens trekt ze zich terug in haar slaapkamer om haar zoon te ontlopen. Nog steeds geil heeft ze stomende telefoonseks met haar man. Zoon zal niet worden geweigerd. Hij komt de slaapkamer binnen en laat Emily verdergaan waar ze gebleven was.

Ze zuigt zijn pik en kreunt zo hard dat ze haar man moet vertellen dat ze een banaan eet. Ze hangt de telefoon op en concentreert zich op zijn jonge pik en het plezier dat het haar brengt. Emily rijdt er hard op totdat hij klaar is om klaar te komen en dan klimt ze eraf en laat hem ontploffen over haar hele gezicht en weelderige tieten. Hij moet misschien wat klussen in huis doen en af ​​en toe naar de les gaan, maar met mama thuis zal hij het vanaf nu heel leuk hebben.

From:
Datum: december 2, 2021
Actors: rose monroe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *