Geile Lerares Schaart met Enorme Tieten School Meisje

0 views
0%

Mijn schattige blonde stiefdochter Lika Star (ook bekend als Masha) heeft er altijd van gedroomd om de kunst van het masseren onder de knie te krijgen en haar eigen massagesalon te openen. Dus natuurlijk, omdat ik haar gelukkig wilde maken, betaalde ik voor haar massageschool en kocht zelfs een massagetafel voor haar op de dag van haar afstuderen.

Lika was natuurlijk heel blij en om me te bedanken, wilde ze dat ik haar eerste klant werd. Ik had er niets tegen om dat te doen – ik heb tenslotte al zo lang naar haar aanraking verlangd – dus ging ik op tafel liggen en bedekte mijn rommel met een handdoek.

En daar was ze, deze prachtige blonde engel die mijn lichaam oliede en me sensueel masseerde. Dit maakte mijn pik natuurlijk keihard, en omdat ik mezelf niet meer in bedwang kon houden, verwijderde ik de handdoek en liet mijn kleine makker wat lucht inademen. Mijn lieve stiefdochter schrok toen ze zag hoe groot mijn dong was. Maar de nieuwsgierigheid won het van haar en ze begon het zachtjes aan te raken met haar zachte handen.

Natuurlijk maakte het gevoel van mijn rechtopstaande lid onder haar vingertoppen haar nat, dus deze fantastische blondine trok haar kleren uit en stelde haar strakke jonge lichaam aan mij bloot. Oh, jongen, ik heb zo lang gewacht om haar kleine borsten te zien, laat staan ​​ze aan te raken. En dat kleine en delicate afval was een lust voor het oog.

Om nog maar te zwijgen van haar geschoren kutje dat gewoon smeekte om geboord te worden. Ik kon de verleiding niet weerstaan ​​om haar sappige bever aan te raken, en het gekreun dat ze uitte van haar licht gespreide lippen maakte me zo opgewonden dat ik rood begon te zien. Maar voordat ik iets anders kon doen, had ze haar wellustige lippen om mijn grote pik gewikkeld.

Toen ze mijn pulserende stijve eenmaal nat genoeg had gemaakt, schoof deze tengere brutale meid hem in haar orgastische kut en begon hem met ijver te berijden. Nadat ze het een tijdje had gedaan terwijl ze me aankeek, ging ze in de omgekeerde cowgirl-positie en bleef ze op en neer bewegen. Toen smeekte ze me om het haar in de missionarishouding te geven, dus ik liet haar op de tafel gaan liggen en spreidde haar sexy benen zodat mijn stijve slurf tot in de diepten van haar lekkere mof kon doordringen.

Toen ik eenmaal het gevoel had dat mijn lul zou ontploffen, trok ik hem eruit en liet het kleverige sperma haar kale kutje raken, wat een enorme puinhoop maakte. Helemaal aan het einde kon je in Lika’s ogen zien dat ze enorm genoot van dit alles.

From:
Datum: november 30, 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *