Sexy Mom and Dad Fuck the Babysitter Together

0 views
0%

Toen de vader van je moeder trouwde, kon je de bruiloft niet bijwonen, dus dit was de eerste keer dat je zijn jonge vrouw ontmoette, de fantastische blonde looker genaamd Nathaly. Je kwam net getrouwd feliciteren en zoals altijd vond je opa slapend achter het boek.. Zo kreeg je de kans om je nieuwe ‘mama’s stiefmoeder’ een beetje beter te leren kennen..

Ze droeg niets anders dan onthullende zwarte lingerie, haar diepblauwe ogen riepen het verlangen in je maag op en haar bijna zichtbare ronde tieten versterkten alleen maar hetzelfde effect, terwijl haar gekruiste benen bijna geen ruimte lieten voor verbeelding. Terwijl je met haar praatte, kwam van het een het ander, en plotseling waren de wellustige lippen van deze goudharige knaller om je kloppende lul gewikkeld en ze zoog erop als een gek.

Daarna gebruikte ze haar sexy slipje om je staaf nog harder te maken als voorbereiding op het naderende neuken. Natuurlijk, toen het tijd was, spreidde deze hete meid haar lange benen en schoof je pulserende pik diep in haar strakke roze kutje voor een ritje.

Toen ze klaar was met stuiteren bovenop je slurf, liet ze het exploderen met plakkerig wit zaad in haar mond terwijl je lichaam schudde van een orgasme. Haar man is een zeer, zeer gelukkige man!

From:
Datum: november 19, 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *