Hete Britse Stiefmoeder Betrapt op Neukende Massagecliënt

0 views
0%

De wellustige MILF Vittoria Dolce besloot een bad te nemen en sloot zichzelf op in de badkamer zodat niemand haar kon storen. Met niets anders dan haar zijdezachte badjas aan, werd elke ronding van haar stomend hete lichaam geaccentueerd, inclusief haar enorme borsten en haar ronde kont.

Terwijl ze daar helemaal alleen stond en naar haar lichaam in de spiegel keek, voelde deze fantastische volwassen knaller plotseling een zekere hitte in haar wakker worden. Dit zorgde er natuurlijk voor dat ze het bovenste deel van haar badjas opzij schoof en haar grote tieten bevrijdde voordat ze uiteindelijk hetzelfde deed met het onderste deel en haar licht harige bever blootlegde.

Ten slotte liet ze de badjas naar de badkamervloer glijden en begon haar naakte lichaam in de spiegel nog wat meer te bewonderen voordat ze in het bad sprong en het onderdompelde in warm en geurig water. Terwijl ze het water in elke porie liet komen en daardoor steeds meer ontspannen werd, ging haar hand nonchalant naar haar sappige greep en besloot ze er een beetje over te wrijven terwijl haar ingezeepte lichaam op een verleidelijke manier bewoog.

Toen het tijd was om de zeep en het parfum van haar lichaam te spoelen, ging deze begeerlijke voetbalmoeder door en deed dat, maar ze liet haar mof voor het einde. Ze richtte de douchekop recht op haar schaamlippen en haar clitoris en liet een stroom water erop komen, wat op haar beurt haar lichaam deed schokken van verbazing en plezier.

Ze verhoogde de waterstroom en bewoog op en neer, waardoor het verschillende plekken tussen haar benen raakte terwijl ze luid kreunde. Toen ze het niet meer kon inhouden, liet deze verrukkelijke moeder het orgasme gebeuren terwijl de laatste druppeltjes water van haar schaamlippen vielen.

From:
Datum: november 29, 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *