Openbare Actie in het Zwemcentrum

0 views
0%

Ik heb lang en hard nagedacht over wat ik mijn begeerlijke brunette hottie van een stiefzus Stacy Cruz voor Kerstmis zou kopen. Ik heb op de een of andere manier altijd geweten dat ze een kinky pervert was, dus ik ging door en kocht een gloednieuwe dildo voor haar, wikkelde hem mooi in en bewaarde hem onder de kerstboom voordat ik in de stoel ernaast ging zitten om te wachten op mijn prachtige stiefzus om haar cadeautjes uit te pakken.

En ja hoor, daar was ze in een hete vakantie-outfit die elke ronding van haar strakke lichaam deed uitkomen. Toen ze bij mijn cadeau kwam en de dildo zag, was de verwarring op haar gezicht meer dan duidelijk. Maar nieuwsgierigheid kreeg de overhand, dus sexy Stacy tilde haar rok op en stopte onmiddellijk haar toch al vochtige mof met mijn cadeau. Laat me je vertellen dat het een genot was om haar te zien masturberen en klaarkomen. Zodra ze een orgasme kreeg, richtte deze verrukkelijke kijker haar aandacht op mij.

Zoals het uitdraait, wilde ze dat ik haar zou neuken! Nou, daar had ik natuurlijk niets op tegen, dus ik liet haar mijn broek naar beneden trekken en haar lippen om mijn toch al harde en kloppende lul wikkelen. Interessant genoeg wist mijn hete zus echt hoe ze een lul vakkundig moest pijpen, wat me erg verbaasde. Toen mijn stijve slurf helemaal nat was van haar speeksel, trok deze heerlijke minx haar rok weer op en schoof hem in haar bever voor een snelle rit in de omgekeerde cowgirl-positie. Toen trok ze haar kleren uit en stelde haar prachtige lichaam aan mij bloot.

Oh, jongen, hoe lang heb ik haar naakt willen zien! Het was beter dan ik me ooit in mijn natte dromen had voorgesteld. Haar perfect ronde en zachte borsten waren zowel een genot om naar te kijken als om aan te raken, haar delicate gestalte kon een man gek maken van het verlangen, haar geschoren kut smeekte gewoon om geboord te worden, terwijl haar mooie ogen me naar binnen lokten met een sensuele blik. Dus toen ze zichzelf weer bovenop mijn schacht klom, deed ik heel erg mijn best om niet voortijdig klaar te komen.

Nadat ze een tijdje bovenop mijn lid had gestuiterd terwijl ze me aankeek, draaide Stacy haar schattige kontje naar me toe en bereed ze opnieuw in de omgekeerde cowgirl-positie. Toen ik zoveel sperma in mijn ballen had dat ik dacht dat ze zouden ontploffen, liet ik mijn mooie stiefzus voorover buigen en een beetje op mijn pik zuigen voordat het sperma uit haar mond en op haar mooie gezicht begon te spuiten .

From:
Datum: november 29, 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *