Ameteur Europees koppel neukt in goedkoop hotel

0 views
0%

De familie Bolds woont gelukkig in hun modieuze huis aan de rand van de stad. Op een dag sluipt de ondeugende jonge Alexia Fox op een ochtend vroeg de kamer van haar ouders binnen en treft haar moeder en stiefvader diep in slaap. Ze probeert gewoon wat geld uit zijn portemonnee te glippen, maar kan het niet helpen dat hij ’s ochtends hout ziet.

En het is enorm. De geile dochter is geen onbekende in pikken, maar heeft er nog nooit een gehad die zo groot is als die in vaders ondergoed. Met haar moeder, Alexa Bold diep in slaap op slechts enkele centimeters afstand, moet ze het zien. Eén blik op papa’s grote lul en ze moet hem proeven. Hij wordt lachend wakker en verwacht zijn mooie vrouw aan zijn pik te zien zuigen. In plaats daarvan is het een jonge dochter die hongerig haar mond op en neer beweegt op zijn schacht.

Bezorgd om betrapt te worden, wil hij weerstand bieden, maar haar strakke lichaam is te zwaar om te weerstaan ​​en hij laat haar op zijn lul rijden. Als moeder wakker wordt, is ze woedend als ze merkt dat haar man vreemdgaat met haar dochter. Ze schopt Alexia eruit en belooft dat het probleem nog niet is opgelost. Als Alexia later die dag thuiskomt van de universiteit, ziet ze haar stiefbroer woedend masturberen naar porno op zijn telefoon.

Nog steeds geil van de onderbroken seks van de ochtend, biedt ze aan hem te helpen. Hij heeft er geen probleem mee om zijn zus zijn kloppende vlees te laten aaien, zuigen en neuken. Ze is blij om te zien dat hij bijna net zo groot is als zijn vader en schreeuwt het uit terwijl ze hem berijdt.

Haar geluid brengt moeder de kamer binnen. Ze besluit dat een beetje wraakneuk in orde is, ze schopt dochter er weer uit en probeert de zoon van haar vreemdgaande echtgenoot. Ze heeft hem naar haar grote tieten zien gluren en ze om zijn lul zien wikkelen zodat hij ze kan neuken. Ze besluit dat Alexia genoeg heeft geleden en nodigt haar dochter uit om deze nieuwe lul te delen.

Ze zuigen het samen en rijden dan om de beurt. Als papa thuiskomt, gaat hij meteen verder waar hij was gebleven met Alexia. Het geile viertal zuigt en neukt op de bank, wisselen van partner zodat beide mannen Alexa’s enorme tieten en Alexia’s strakke kutje kunnen proeven voordat ze over hun hele gezicht klaarkomen.

From:
Datum: december 1, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *