Blonde vastgebonden casting bank en geneukt

0 views
0%

Mia Split heeft altijd al danseres willen worden. Ze volgde lessen en deed het goed, maar haar alleenstaande moeder kon het zich nooit veroorloven haar de dure privélessen te geven die sommige andere meisjes volgden. Toen Mia’s moeder met haar rijke stiefvader trouwde, begon hij te betalen voor privésessies in de beste balletstudio in hun omgeving.

Als gevolg hiervan was Mia een van de beste danseressen in de studio en slechts enkele dagen na haar negentiende verjaardag werd ze gekozen om de hoofdrol te dansen tijdens de uitvoering van de studio. Hij is erg trots op dochter, maar zal niet naar de voorstelling kunnen komen.

Mia is verdrietig en wil vader heel erg bedanken voor de lessen die haar succes mogelijk hebben gemaakt. Dus besluit dochter een hangstoel te gebruiken om hem enkele bewegingen te laten zien die ze heeft geleerd. Haar slanke, flexibele lichaam is perfect getraind en papa kan het niet helpen, maar het valt op hoe mooi dochtertje is geworden.

Mia merkt niet dat haar tepels steeds uit haar dansoutfit glippen, maar ze merkt zeker de enorme bobbel in vaders broek. Eerst geschrokken, realiseert ze zich al snel hoe ze hem het beste kan bedanken voor al die dure danslessen.

Terwijl hij op zijn pik zuigt, blijft dochter pronken met haar flexibiliteit totdat vader het niet meer aankan. Hij scheurt een gat in haar turnpakje en trekt haar op zijn schoot, zijn harde lul helemaal in het strakke kutje van de dochter glijdend. De getalenteerde dans doet de splitsingen op papa’s lul, hem neuken totdat hij klaar is om een ​​lading in haar mond te spuiten. Mia belooft hem te blijven bedanken voor de lessen en hun afspraak geheim te houden voor haar moeder.

From:
Datum: december 1, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *