Dominante Alison Avery baas geniet van kantoorplezier

0 views
0%

Kathy Anderson is op zoek naar een manier om contact te maken met haar nieuwe stiefzoon. Sinds ze met zijn vader trouwde, is er spanning. Ze heeft het perfecte idee bedacht. Voor deze 20e verjaardag heeft Kathy iets heel speciaals gepland.

Ze nodigt haar vriendin Alexa Bold uit voor een zeer besloten feest. Het feest begint met de twee blondines die zijn favoriete dessert bezorgen. Terwijl hij de kaars uitblaast, legt Alexa zijn hand op de lul van de jarige. Hij is geschokt, maar niet zo erg als zij.

“Zo groot en hard”, verklaart ze. Moeder haalt hem uit zijn broek en deelt de grote lul met haar geile vriend. Terwijl ze een stap achteruit doen en hun kleren uittrekken, pronken de vrouwen met hun rondingen en sexy lingerie. Met elke seconde die verstrijkt, geniet hij meer en meer van zijn cadeau. Alexa wikkelt haar grote tieten om zijn kloppende lul en glijdt op en neer terwijl Kathy haar tong op zijn kloppende hoofd gebruikt.

Kathy heeft nog een grote verrassing in petto voor zoon. Ze gaat haar strakke kontje aanbieden voor zijn verjaardag. Ze buigt voorover en steekt haar hoofd tussen Alexa’s benen om haar vriendin op te eten. “Ik heb je vader me hier nog niet eens laten neuken”, zegt ze, terwijl ze haar hand uitstrekt om de grote lul van haar zoon tussen haar wangen te krijgen.

Alexa wil niet buitengesloten worden en krijgt haar beurt en geeft de jonge man volledige toegang tot haar natte, geschoren kutje. Hoe goed dat ook voelt, hij kan niet wachten om terug in moeders strakke kontje te kruipen. Het is een droom die uitkomt om haar met haar kont op zijn paal te zien rijden. Hij geniet van beide vrouwen en geeft ze een enorme lading zaad als beloning voor hun inspanningen. Dit is een verjaardag die hij niet zal vergeten.

From:
Datum: december 1, 2021
Actors: Alison Avery

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *