Een liefdevol stel heeft zachte seks

0 views
0%

Terwijl Candice helemaal alleen in huis was, wist ze niet wat ze moest doen. Toen ze beneden kwam, begon ze zich plotseling een beetje geil te voelen, dus begon ze haar kleren uit te trekken.

Toen ze bij de keuken kwam, waren haar kleine tieten al zichtbaar, en haar geile niveaus bleven maar stijgen en stijgen. Al snel ging haar korte broek ook uit, en omdat ze om te beginnen geen slipje aan had, duurde het niet lang voordat ze zichzelf begon te plagen.

Candice ging op het aanrecht in de keuken zitten en legde een van haar benen op het tafeltje, terwijl ze de andere op een zwartleren stoel zette. Door haar benen wijd open te spreiden, pakte ze een van haar vingers, smeerde het in met haar speeksel en liet het langzaam tussen haar schaamlippen glijden, waardoor ze een beetje kreunde omdat ze al behoorlijk geil was.

Omdat Candice wist dat ze altijd een beter orgasme krijgt naarmate ze zichzelf langer plaagt, bleef ze met haar vinger schuiven en van tijd tot tijd wreef ze een paar keer over haar clit. Toen Candice zich niet meer kon inhouden, leunde ze achterover voordat ze met twee vingers tegelijk in haar liefdestunnel begon te duiken.

Terwijl ze zichzelf penetreerde, bleef ze kreunen op de meest verleidelijke manier die geen enkele man ooit zou kunnen weerstaan. Uiteindelijk kwam ze op het punt dat ze begon te klaarkomen, terwijl ze heerlijke sappen over het aanrecht en op de vloer spoot.

From:
Datum: november 26, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *