Ginebra Bellucci neukt de bezorger

0 views
0%

Een stiefbroer hebben is niet altijd leuk. De mooie jonge Julia Red kwam daar op de harde manier achter. Terwijl ze aan het winkelen was, stapten broer en zijn vriend in Julia’s spullen en vonden haar favoriete vibrator. Ze besluiten haar voor de gek te houden en voegen een beetje lijm toe aan haar flesje glijmiddel en luisteren haar dan af als ze thuiskomt om het te gebruiken.

Het komt meteen vast te zitten in de handen van zus en ze moet ze smeken om het los te wrikken. Terwijl ze dat doen, krijgen ze een goede blik op haar natte kutje. Julia kwam geil thuis en moest uitstappen zodat de jongens er volledig van profiteren. Ze halen hun pikken tevoorschijn en ze vindt ze te groot en te lekker om te weerstaan.

Eerst zuigt ze ze om de beurt, maar dan wordt Julia echt avontuurlijk en stopt ze beide lullen tegelijk in haar mond. Haar kleine poesje heeft ook honger en moet gevuld worden. Tegen de tijd dat ze de vibrator uit haar handen krijgen, is Julia haar favoriete speeltje helemaal vergeten en is ze helemaal in de ban van de twee grote lullen.

Ze neukt en zuigt om de beurt broer en zijn vriend, en laat ze genieten van haar hongerige, natte gaten. Ze smeekt hen om haar harder en harder te neuken totdat ze allebei hun eigen plakkerige crème over haar geschoren kutje en mooie gezicht laten exploderen. Vanaf nu heeft Julia geen speelgoed meer nodig. Broers grote lul en zijn geile vrienden zullen voor haar zorgen. Soms is het heel leuk om een ​​broer te hebben.

From:
Datum: december 1, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *